"Intalneste-i" pe 30 Seconds to Mars in "City of Angels"!

Descarca gratuit aplicatia uView (pentru iPhone, iPad si Android), cauta in orasul tau posterul concertului si scaneaza-l cu dispozitivul pe care ai instalat aplicatia. Urmareste cum imaginea prinde viata pe ecranul telefonului tau si intalneste-i virtual pe 30 Seconds To Mars in “City Of Angels”.  (Pentru detalii, urmareste instructiunile de mai jos).
 
Dupa ani de așteptare, trupa americană Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima oară in România, pentru a susține un show exploziv, in aer liber, in data de 5 Iulie 2014, la Romexpo, București.

Thirty Seconds To Mars și-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” și in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

“Europa a devenit o a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de încantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventură“, spune Jared Leto. “Călătoria noastră in jurul lumii continuă cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de până acum”.
Un eveniment prezentat de Marcel Avram East European Production si D&D East Entertainment.
Bilete: http://umusic.ly/bilete.30STM

0 comentarii: