Adventure Metal Park la Rockstadt Extreme Fest

Nu mai incape nicio indoiala ca Rockstadt Extreme Fest 2014 va fi cea mai intensa experienta outdoor a acestui an. Se stie deja ca editia a doua a celui mai mare festival de metal extrem din Romania vine cu o scena in plus si dureaza cu o zi mai mult decat cea de anul trecut. Iar la capitolul distractie si divertisment Rockstadt Extreme Fest in parteneriat cu Centraladeescalada.ro si  menssana-in-corporesano.com anunta o noua premiera: incinta festivalului va include un Adventure Metal Park!
 
Distractia din cadrul Adventure Metal Park-ul se va desfasura sub bagheta specialistilor de la Centraladeescalada.ro si  menssana-in-corporesano.com. Personalul specializat ii va ajuta pe vizitatorii Park-ului sa aleaga distractia potrivita, va oferi indrumare si asitenta celor aflati la primele incercari, va  initia si superviza derularea concursurilor, avand in acelasi timp grija ca toate activitatile sa se deruleze in conformitate cu standardele de siguranta.  Optiunile pentru petrecerea timpului, in aer liber, chiar in zona fetsivalului in cadrul Adventure Metal Parkului sunt urmatoarele:
 
1.Tiroliana
2.Tir cu arcul
3.Trambulina elastica
4.Concurs Beer Mile
5.Concurs de alergat cu sacul
6.Caricaturi si face painting
7.Panou de escalada
 
Iar un alt concurs pentru care cei interesati pot incepe sa se pregateasca inca de pe acum este cel pentru cea mai lunga barba, care va fi recompensata cu un abonament pentru editia viitoare a festivalului.
 
Accesul in Adventure Metal Park va fi gratuit pentru toti particiantii la Rockstadt Extreme Fest.
 
Oferta de facilitati din cadrul festivalului este completata de campingul generos si si posibilitatea de a lua un cort in chirie. Zona de campare, dotata cu toate utilitatile necesare pentru un sejur confortabil, se va afla in vecinatatea perimetrului in care se va desfasura festivalul, iar accesul va fi gratuit, in baza unui abonament valid.
 
Dupa ce Rockstadt Extreme Fest a fost desemnat cel mai bun festival al anului 2013 in Romania, editia din acest ofera fanilor metalului extrem si mai multa muzica si distractie aproape non stop! Perimetrul festivalului - Rockstadt Zone - va include 2 scene, pe care vor evolua pe parcursul a patru zile, 45 de trupe. Printrele numele care vor urca pe scena mare se numara: BEHEMOTH (Polonia) , OBITUARY (SUA), SODOM (Germania), KATATONIA (Suedia), ROTTING CHRIST (Grecia), DORDEDUH (RO). Pentru mai multe detalii si update-uri constante vizitati:
http://www.rockstadtextremefest.ro si https://www.facebook.com/rockstadtextremefest
 
In prezent, abonamentul pentru cele 4 zile de Rockstadt Extreme Fest costa 150 lei, pret ce va fi mentinut si pe durata festivalului, programat in perioada 13 – 16 august la Rasnov. 
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in Libraria Eminescu, la libraria Carturesti, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Bilete.ro, BLT.ro, MyTicket.roIaBilet.roMetalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

                                                            
Biletele VIP pentru Rockstadt Extreme Fest sunt deja epuizate.

0 comentarii: