Question Mark: Postcard - 11 iunie



Miercuri, 11 iunie, Question Mark te invita la o noua editie de Postcard cu Claudiu Revnic.
Invitatul serii este Alex Bala (Plurabelle).

O incursiune personala in ceea ce inspira arta si viata. De doua ori pe luna, artisti din spectre diferite vin sa-si impartaseasca playlist-ul pe care il au drag la suflet.

Scenarist de Banda Desenata si jurnalist, Claudiu Revnic este gazda Postcard si are o serie de obsesii muzicale care i-au format si deformat modul in care scrie si vede viata. Playlist-ul sau este ghidat de pasiunea pentru post-punk si soul dar si fetisuri muzicale obscure (electro-pop iugoslav anyone?).

Alex Bala face parte din duo-ul bucurestean de muzica electronica Plurabelle, alaturi de vocalistul Cristian Fierbinteanu. Albumul de debut al Plurabelle, Phantom Pyramid, a aparut zilele trecute in format digital, la casa de discuri franceza Stellar Kinematics, si va fi disponibil si pe vinil, incepand din 16 iunie.

Lansarea discului a fost precedata de single-urile Lindo si Blood. Primul a fost insotit de un videoclip regizat de Bogdan Stamatin, avand premiera pe Vice/Noisey (http://www.vice.com/fr/noisey-vbs/plurabelle-lindo) si figurand in selectia oficiala a European Independent Film Festival, iar al doilea de un clip produs de un colectiv de tineri artisti autohtoni si lansat pe site-ul revistei frantuzesti Hartzine.

Ora 20:00
Intrarea libera.
RVSP: https://www.facebook.com/events/685784004791710/
Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: