O saptamana pana la concertul Ian Anderson (Jethro Tull)



A mai ramas o saptamana pana cand celebrul Ian Anderson si trupa isi vor incanta fanii cu cele mai cunoscute piese din repertoriul Jethro Tull! Concertul „Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 iunie 2014, de la ora 20.00!
 
„Aqualung”, „Thick as a Brick”, „Locomotive Breath”, „Too Old to Rock’n’Roll, Too Young to Die“ sunt doar cateva dintre piesele care au facut istorie si pe care romanii le vor putea asculta vinerea viitoare in capitala, cantate cu maiestrie de catre cel mai cunoscut flautist din muzica rock. Geniul din spatele Jethro Tull si totodata omul care a introdus flautul in muzica rock, Ian Anderson este pe cat de celebru, pe atat de modest: „Au mai fost si altii care au cantat la fluier dar presupun ca diferenta a fost ca eu i-am dat o forta dominanta in muzica rock si dupa atatia ani, probabil sunt cel mai cunoscut tip care canta la fluier rock combinat cu celelalte genuri abordate de-a lungul timpului. Eu am fost cel care i-a dat un rol mai proeminent, rolul egalitatii cu chitara electrica si cu celelalte instrumente puternice. Dar nu sunt singurul. Sunt cel mai zgomotos!” afirma Anderson amuzat.
 
Spectacolul din capitala va fi ilustrat si completat de elemente video si teatrale, menite sa „smulga o lacrima”, dupa cum spunea chiar legendarul Ian Anderson. „Creierul” din spatele a tot ce a creat Jethro Tull, cantaretul, flautistul, chitaristul si compozitorul Ian Anderson spune despre concertul de la Bucuresti: „S-a dorit un gen de show Best-Of, asa ca vom canta cele mai cunoscute piese Jethro Tull, piese din 1969 si pana in prezent. Vom include de asemenea si cateva melodii de pe „Homo Erraticus” si cateva de pe „TAAB”, dar si unele mai neobisnuite.
 
Biletele pentru show-ul „Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL” din 20 iunie 2014 au preturi cuprinse intre 50 de lei si 250 de lei si se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!
 
~~Concertul „Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 iunie 2014 si este organizat de Project Events. Parteneri media: Romania TV, Rock FM, Adevarul, Click, Ring, Catavencii, Zile si Nopti, Sunete, VIP, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, Metalhead.ro, MaximumRock.ro, LetsRock.ro, RockEvent.ro, RockStage.ro, MetalFan.ro, Diseara.ro, 220.ro, Ziare.com, OrasulM.eu, 9AM.ro, eComunicate.ro, Reteaua Info-Sanatate, TV City, Blitz TV, Spard Team, Carpat Guard.~~
 
http://www.youtube.com/watch?v=gWubhw8SoBE
    
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

0 comentarii: