Lunafly a transmis un nou mesaj fanilor din Romania

LUNAFLY, trioul de senzatie al scenei K Pop care va concerta la Teatrul de Vara Herastrau pe 25 iulie si va juriza Dance Battle-ul de pe 24 iulie a transmis un nou mesaj fanilor din Romania. Acesta poate fi urmarit mai jos:
 
Pentru prima oara fanii K Pop din Romania sunt asteptati la un eveniment complex, dedicat acestui fenomen cultural: spectacolul ce incorporeaza mai multe coordonate se va desfasura pe 24 si 25 iulie la Bucuresti si va include o varietate de manifestari artistice si de divertisment: concurs de dans la care se vor intrece cele mai bune trupe Europene ale momentului, prezentare de moda Hanbok si tombola pentru un costum Hanbok, after party, concert LUNAFLY, extragere pentru o excursie la Seul, si multe alte surprize.
 
La manifestarile programate pe 24 si 25 iulie vor ajunge pentru prima oara in Romania un delegat al SM TOWN - reprezentant de seama ai industriei muzicale din Corea de Sud, leaganul fenomenului K Pop.

 
Pentru concertul LUNAFLY din 25 iulie sunt disponibile mai multe categorii de bilete:
 
Categoria VIP – 200 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign), acces la Party Battle Dance * si vizonarea concertului din zona VIP situata in fata scenei
 
Categoria Fan Sign – 150 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign) si vizionarea concertului din zona VIP situata in fata scenei
 
Categoria Sound Check – 100 lei; Biletul include acces la probele de sunet si vizionarea concertului din zona Soundcheck  (loc pe scaun)
 
Categoria Normal Ticket – 75 lei; Biletul ofera acces general, in zona Normal Circle (loc pe scaun)
 
Biletele din categoriile Fan Sign si Soundcheck sunt aproape epuizate.
 
Biletele se gasesc in Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, si www.eventim.ro
 
Party Battle Dance                     
Party Battle Dance este o competitie rezervata trupelor de street dance din Europa. Inscrierile se primesc pe adresa contest@kompasevents.ro iar regulamentul concursului va fi disponibil in curand. Concursul se va desfasura la Bucuresti, pe 24 iulie si va fi jurizat chiar de membrii LUNAFLY. Trupa castigatoare va deschide concertul LUNAFLY.
Detinatorii de bilete VIP vor avea acces atat la concurs cat si la dance party-ul care va urma dupa desemnarea castigatorului.
 
Concertul va incepe la ora 21.00 iar portile se deschid la ora 19.00
 
Excursie la SEUL pentru un detinator de bilet!
Prin tragere la sorti unul dintre posesorii de bilet pentru concertul LUNAFLY din 26 iulie va avea sansa unica de a vizita Seulul, orasul considerat punctul 0 pentru scena K Pop! La extragere vor fi incluse biletele din toate categoriile de pret, iar castigatorul va fi anuntat in ziua concertului.
 
****************
 
Despre LUNAFLY
Trio-ul alcatuit din Sam, Teo si Yun, a atras atentia fanilor K Pop si producatorilor muzicali din intreaga lume, gratie modului in care imbina K-Pop-ul cu elemente de pop clasic si cu elemente acustice.


Debutul LUNAFLY a avut loc in septembrie 2012, cu mini-albumul “Super Hero”. Luna decembrie le-a adus cele dintai realizari importante pe piata muzicala: primul show in Japonia, incheiat in urale, si lansare, intr-un timp foarte scurt a doua single-uri si videoclipuri  “Clear Day, Cloudy Day” si “Day By Day”.
 
In anul 2013 acensiunea trioului ce a patruns ca o tornada pe scena K Pop a continuat, cu prezenta trupei in showul TV “M! Countdown”, o productie live grandioasa, dedicata idolilor genului of K-Pop, difuzat de Mnet Corea.
 
Cei trei baieti carismatici, creativi si plini de talent afiseaza o imagine ce ii diferentiaza de restul grupurilor k pop, care i-a ajutat sa isi castige un public fidel si dedicat. In cinstea admiratorilor, trioul a pus bazele fan clubului oficial “Lukies”  tot in cursul anului trecut.
 
In prezent LUNAFLY se afla in turneul de promovare al albumului “Fly To Love” lansat in martie 2013.

0 comentarii: