Concert Aeon Blank la Palatul Spayer



Joi, 26 iunie, ora 21.00, la Palatul Spayer din București va avea loc concertul trupei de rock alternativ Aeon Blank, care astăzi a lansat un nou single și videoclip, “Beyond the Strings”, o colaborare cu violoncelistul Alex Grajdeanu.
Videoclipul este prezentat de Universal Music și a fost realizat de Alexandru Popescu.
 
De asemenea, single-ul poate fi ascultat în exclusivitate la Deezer pentru o săptămână: http://bit.ly/1wwAQZe
 
Aeon Blank este o formație de rock alternativ cu influențe metal, dark wave sau gothic. O trupă tânără, dar cu o abordare plină de maturitate și seriozitate, Aeon Blank s-a făcut rapid remarcată pe scena marilor festivaluri din România anului 2012, câștigând și titlul de Best Alternative Newcomer în urma concursului organizat de Metalhead.
 
Primul album al trupei, Handmadegods & Godmadedemons, a fost lansat în aprilie 2012, iar dintre cele 17 piese pe care le conține, cinci au fost difuzate intens pe Radio Guerrilla.
Handmadegods & Godmadedemons poate fi ascultat aici: http://bit.ly/1mep6ma
 
În toamna acestui an urmează a fi lansat prin Universal Music Romania cel de-al doilea album, “Dark Waters”, care va conține 12 melodii, precum și colaborări surpriză.
 
Componența Aeon Blank: Emil Luca (voce), Mircea Becherescu (chitară), Bogdan Valentin (tobe) și Alexandru Comărnicianu (bas).
 
Vă așteptăm cu drag!
Preț bilet: 10 lei
*Vă rugăm să respectați ora de începere a concertului.
 
Aeon Blank VEVO: bit.ly/1lPdXwi
Youtube: http://bit.ly/1v55XbK
Facebook: https://www.facebook.com/AeonBlank

0 comentarii: