Alandala: Lansare de carte "Epitetele iubirii"

CRISTI GIAMBASU se declară o persoană introvertită, cu un numar restrâns de prieteni, motivele fiind lipsa timpului liber și diferența de gândire, printre altele; fapt ce l-a împins spre un refugiu: SCRISUL.

În anul II de master a publicat romanul Simfonia Iubirii (Editura Muzicala, 2013).
în 2012 a câștigat Premiul pentru Cel mai bun scenariu studențesc în cadrul Serilor Teatrului Studențesc, pentru piesa de teatru Visul Roșu al unei Nopți de Vară Albastre și Premiul pentru Cel mai bun show artistic în cadrul Eros Show pentru piesa EroticActe.

In 2014 a publicat a doua carte " Epitetele iubirii "(Karth, Bucureşti, 2014).
"Aceasta carte are cu fantasticul, cu literatura în general, o conexiune ciudată la propriu, un „New Weird“ sui-generis. 
Cele nouă capitole sînt scrise fiecare într-o retorică diferită: primul este un basm cu animale, al doilea este proză psihedelică, al treilea este scris ca teatru, al patrulea începe ca proză realistă şi se încheie într-o pastişă a Divinei Comedii (nu degeaba protagonista se numeşte Beatrice… şi Moraru), al cincilea începe ca o proză realistă şi continuă cu un delir de grandoare, al şaselea este scris în discurs dramatic, ar putea fi teatru erotic dacă…, al şaptelea este o şedinţă de hipnoză, al optulea este epistolar, al nouălea este sfîrşitul, este scris ca un final de basm – aşezare la casa de piatră a iubiţilor-miri – şi eseu filozofic. 
Toate retoricile sînt puse de Cristi Giambaşu în slujba unei poetici a tumultului senzual care produce descărcări mentale ce duc, la rîndul lor, la acest de neoprit torent textual în undele căruia se rostogolesc de-a valma confesiuni şi fantasme. " ( Cătălin Badea - Observatorul Cultural )

Lansarea cartii va avea loc in ALANDALA, vineri 27 Iunie de la 20:00.

Invitați : Cristina Nemerovschi și Laurentiu Zloteanu.

0 comentarii: