Question Mark: MaGesty - 16 mai



Vineri, 16 mai, Question Mark te invita la “MaGesty”: Dance, Action Painting & Sounds and Music
by Loredana Larionescu si Cristian Fierbinteanu.

Loredana Larionescu a trecut prin aikido, flamenco, Irish dance, tango argentinian, contact impro si diverse alte tehnici contemporane, fiind in continua cautare de cai pentru a se exprima complet. Action Painting practica spontan, pentru propria placere, inca mult inainte de a afla ca este o tehnica numita, clasificata si consacrata. Intentia actuala este de a integra tehnica Action Painting intr-un demers sistematic de explorare a perceptiei actuale a publicului despre valoarea „artei”.

„Inspirata de Jackson Pollock, propun un dans improvizat, care genereaza o pictura improvizata, pe muzica improvizata. Imbracata in alb din cap pana in picioare, interactionez cu o panza alba si cu unul sau mai multi muzicieni care creeaza si ei in timp real. Incep in spatele panzei, generand imagini din umbre. Ma nasc din panza, si, iesind in fata ei, ne coloram impreuna sub impactul muzicii, si eu si panza, cu care ma contopesc la final. In final, ca parte integranta din performance, are loc o licitatie-problematizare, in care panza, costumul pictat si un DVD „Making-Of” ars in timp real sunt oferite castigatorilor, contra unor raspunsuri sincere... si a sumelor licitate.”

Cristian Fierbinteanu (computer, voce, chitara) face parte din formatiile Fierbinteanu (www.fierbinteanu.com) si Plurabelle (www.facebook.com/plurabellemusic).
Cu Fierbinteanu a castigat un concurs de remixuri ale muzicii lui Antonin Dvorak si a cantat la Berlin Konzerthaus, iar cu Plurabelle va lansa curand un prim album pe vinyl la casa de discuri Stellar Kinematics (Fr).
Coordonate precise: Question Mark - The Stereo Club
Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi

Ora 21:00.

RVSP: https://www.facebook.com/events/246286238897149/
Parteneri Media: Sapte Seri, Vice, Radio COOPerativa Urbana, OrasulMeu, GetLokal.ro, Local Records, Anyplace.ro, TV City, Urbo.ro, The Party Tracker, iConcert.ro, Urban.ro, InfoMusic, InOras.ro, Metropotam, Urban Things, Port.ro, BeWhere.
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: