Question Mark: Concert Flesh Rodeo - 29 mai



Joi, 29 mai, Question Mark te invita la concertul trupei Flesh Rodeo.
After: Headfullofnoise Nights

Despre Flesh Rodeo:
Flesh Rodeo este o formatie de alternative-metal din Bucuresti, alcatuita din Radu Ursoiu (voce), Andrei Bratu (chitara), Alexandru Zamfir (chitara), Adrian Iosif (bas) si Bogdan Horodnic (tobe). Bazele trupei au fost puse inca din 2008, dar line-up-ul s-a definitivat de abia la sfarsitul anului 2010, primul concert fiind sustinut in luna martie a anului urmator. Teodor Antim, primul basist Flesh Rodeo, a parasit trupa in 2012, fiind inlocuit la scurt timp de Adrian Iosif, membru si in formatia Tragic.

Pana in prezent, formatia a sustinut peste 40 de concerte, alaturi de nume precum Luna Amara, White Walls, Alternativ Quartet, Coma, Implant Pentru Refuz, Karma To Burn sau Point Blank. Printre acestea s-au numarat aparitii in cadrul evenimentelor: "B'estfest" (scena "Fabrica de Rock", 2012), "Conventia Internationale de Tatuaje" (Turbohalle, 2012), "The White Rabbit and The Black Magic" (Sala Polivalenta, 2012) sau "Nicusor Dan Experience" (Arenele Romane, 2012). Tot in 2012, formatia a ajuns pana in finala concursului "Trofeul Club A - Avanpost Rock".

In 2013, Flesh Rodeo a lansat primul album de studio, intitulat "Tellurium-128", inregistrat la Next Dog Studio, alaturi de Marius Costache ce se poate asculta pe pagina de bandcamp a trupei.

Flesh Rodeo virtuali: https://www.facebook.com/fleshrodeo

Ora 21:00
Intrarea: 10 lei.
RVSP: https://www.facebook.com/events/281990861968978/

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: