NAG: Punct de Fuga - Vernisaj by SEYR

Seyr te invită la prima sa expoziție personală, pe care o poti admira pe 23 mai, de la 8 seara, în Atelierul de Producție. Cu INTRARE LIBERĂ. 

Seyr a luat prima oara contact cu graffiti-ul la începutul anilor 2000. Este un autodidact, nu a studiat nici măcar o secundă desenul la şcoală, dar ceea ce creează este din altă lume. Funcţionează ca un compas, precizia cu care poate face cercuri este incredibilă. Stilul său este geometric, se joaca în cele 3 dimensiuni fără probleme, dar, în acelaşi timp, poate face şi fotorealism.



Manifesto-ul lui e ca artă urbană vine în completarea unui spațiu mort, de aceea graffiti-ul pe care il face ține mereu cont de textura peretului, culorile din jur, de mediul sau de alte lucruri pe care ar putea să le pună în valoare.

Seyr face parte din Sweet Damage Crew, unul din cele mai apreciate crew-uri din România.

Planele, dreptele și punctele în spațiu ne sunt cele mai familiare pornind de la cub, recunoaștem cei șase pereți ai săi, cele opt colțuri și cele douăspreze muchii - are un centru, iar în acesta se intersectează patru diagonale.


Fascinat de gândirea geometrică, de transformările proiective și de ordonările spațiale, Seyr își propune perceperea spațiului prin desen, extinderea graffiti-ului spre geometrie și spațiu tridimensional.

Seyr vede astfel geometria ca un model abstract al realității, lucrările sale pornesc de la coincidențe ce se creează din linii și unghiuri ajungând până la iluzii optice. Legăturile și conexiunile se creează, totodată, într-unul sau mai multe puncte de fugă.

Lucrările expuse sunt realizate în Atelierul de Producție și vin în completarea spațiului, dimensiunile lor variind și ajungând până la 7 m lungime.


EVENT FB

www.facebook.com/Stollost
www.flickr.com/photos/srey534/
www.facebook.com/SweetDamageCrew

www.facebook.com/atelieruldeproductie

0 comentarii: