Life in Color: ultimele zile de reduceri la bilete!

Mai sunt doar câteva zile în care puteți cumpăra bilete reduse la Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume care ajunge și în România pe 12 iulie! Până pe 15 mai, biletele sunt disponibile la preţul promoțional de 80 de lei în rețeaua Eventim. Roger Sanchez, Adventure Club, Ernesto Ferreyra, DJs from Mars, Greeg&Onuc vor încinge plaja LOFT Mamaia pentru o noapte nebună! Un eveniment recomandat de MTV și PRO FM!
 
Culorile dau tonul distracției pe plaja Loft din Mamaia pe 12 iulie! Vopselele folosite la Life in Color sunt 100% non-toxice și se spală foarte ușor cu apă. Fanii care vor să participe la eveniment sunt sfătuiți să poarte haine albe, pentru a obține maximul de efect din experiența Life in Color.
 
Pre-sale: până pe 15 mai, biletele sunt disponibile la preţul promoțional de 80 de lei. Începând cu data de 16 mai până în preziua concertului, biletele costă 100 lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 130 lei. Biletele VIP (cu loc la masă) nu fac obiectul promoției și sunt disponibile la prețul de 500 lei. Rezervări la 0723 159 001, de luni pănă vineri întreorele 11.00 și 18.00. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.
 
Despre LIFE IN COLOR:  LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, a început în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat pe sus America, poziționându-se drept un eveniment unic.  Sute de mii de oameni au participat până acum la acest show spectaculos, care îmbină muzică, artă, dans și culoare într-o singură combinație răvășitoare. Fondat de către Committee Entertainment, LIFE IN COLOR este un show realmente unic, spectaculos, inovator, la care trebuie să iei parte pentru a-l înțelege.
 
#UnleashLIC  #LICRomania
www.lifeincolor.com
www.facebook.com/lictour
www.twitter.com/lictour         

0 comentarii: