Kenny Larkin si Dan Andrei confirmati la Electronica Stage la Blaj aLive



La Blaj aLive avem Detroit Techno de cea mai buna calitate, sambata noapte la Scena Electronica, dirijat de Kenny Larkin, main act la butoane. Artist cu greutate in comunitatea clubbing din Romania, a petrecut revelioane, Arene Romane si cele mai importante evenimente muzicale in Carpati, unde se cerea un DJ legendar, dansant, amuzant, cu pofta de viata, de techno si de jazz.

Primul DJ local ca origine si foarte apreciat la nivel international, Dan Andrei stie ce face si a urcat rapid in topurile de gen. Activeaza de cinci ani pe scena muzicii electronice, chiar daca de multe ori se pozitioneaza impotriva ei si se lasa influentat din multe zone muzicale, de la rock la hip hop, soul, funk sau trip hop.

 
Pretul unui abonament simplu, valabil pentru cele 2 zile de festival este 30 de lei, iar pretul unui pachet ce include camping este de 50 de lei, insa intr-un numar limitat. Biletele sunt disponibile atat in retelele MyTicket si Eventim, cat si pe platformele iabilet.ro si shop.artmania.ro. Pentru informatii detaliate va asteptam pe blajalive.ro si facebook.com/blajalive.
 
Blaj aLive este un proiect initiat de catre Bosch-Rexroth, organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Blaj si Consiliul Judetean Alba, prin Centrul de Cultura „Augustin Bena” Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.

0 comentarii: