Carol Factory Night la Halele Carol

powered by Zeppelin & Eurodite

Vă oferim cel mai frumos proiect al nostru: o după‑masă, o seară și-o noapte în halele fabricii culturale Carol. În centrul Bucureștiului, chiar la parcul Carol, lângă gara Filaret, vă așteptăm pentru a celebra o victorie a iniţiativelor culturale semnate de Zeppelin împreună cu Eurodite. Vă invităm la un eveniment complex, ce conține o conferinţă, o expoziţie și o proiecție de film. Plus o terasă cu tot ce vă așteptaţi să găsiţi pe-o terasă, fiindcă e o noapte de mai.

Conferinţa va avea ca invitaţi arhitecţi, designeri și urbaniști olandezi și români – Egbert Fransen, Jeroen Saris, Jaap Modder, Doru Frolu – și se va concentra pe transformările spaţiilor industriale în centre culturale și de evenimente, pe importanţa acestora în cadrul orașelor. Și fiindcă, mai mult decât vorbitul, ne place să facem lucruri concrete, ne-am propus să vă aducem un bun exemplu despre practici, iniţiative și activism pentru mobilitate verde.

Pe 23 mai, bicicletele vor fi la mare cinste. Veţi avea ocazia să vedeţi ce înseamnă pentru orașul nostru mersul pe bicicletă din perspectiva unora dintre cei mai interesanţi producători, activiști, designeri și promotori. Așadar, expo și prezentări cu și despre un oraș bun pentru oameni și biciclete: Urmează-ți Pasiunea, Sinapseria, Optar, Atelierele Pegas, Biţa Color, Spokes, Uleiosul și Comunitatea Bicicliștilor din București.

Dacă vă place filmul, Urban Eye vă aduce Metrobranding, o producţie originală românească, pe care-o puteţi degusta ca aperitiv la un viitor festival al filmului de arhitectură.

Dacă vreţi doar noapte de mai, lună, discuţii și o atmosferă foarte specială, prietenii de la Fire Club v-au pregătit terasa și barul cu tot ce v-aţi putea dori.

Program:
* 17:00 deschiderea barului – Terasa centrală. Powered by Fire Club.
* 18:00 deschiderea expoziției pop-up – Sala Compresoare, grădina Carol Factory.
* 19:00 Conferința româno-olandeză pe tema antreprenoriatelor, conversiilor industriale și a fabricilor culturale – Sala Galvanizare.
* 21:00 – 01:00 Party în aer liber, grill and beer – powered by Fire Club.
* 21:30 Seară Film de arhitectură – Sala Galvanizare

Eveniment partener Romanian Design Week și Noaptea Alba a Galeriilor

Mai multe detalii: http://e-zeppelin.ro/carol-cultural-factory-night/

FB event: https://www.facebook.com/events/780881281930368

0 comentarii: