Rokolectiv: Concert Wilhelm Bras - 24 aprilie

Muzicianul polonez Paweł Kulczyński va concerta în deschiderea festivalului Rokolectiv sub pseudonimul Wilhelm Bras. Concertul va avea loc la Centrul Național al Dansului din București și va începe la ora 20.00.

Paweł Kulczyński este un personaj foarte cunoscut de către iubitorii de muzică electronică, autorul unor concerte în aer liber și al unor instalații pline de originalitate. Pasionat de sunetele extreme, artistul folosește în concertele sale DIY electronics, materiale video, fotografii, construiește instalații și instrumente.

A studiat la Academia de Arte Frumoase din Katowice, din 2005 colaborează cu Galeria Kronika din Bytom. A susținut concerte la numeroase festivaluri din Polonia sau din străinătate, a participat la expoziții. Ca proiectant colaborează cu Galeria Națională de Artă Zachęta, Muzeul de Artă din Łódź și cu Centrul de Artă Contemporană Kronika din Bytom. În 2010, proiectul său „Fragile Boredom” a obținut finanțare din partea Ministerului polonez al Culturii și Patrimoniului Național în cadrul Anului Fryderyk Chopin.


24 aprilie, ora 20.00 - Centrul Național al Dansului, str. Mărășești nr. 80-82, București

0 comentarii: