Question Mark: ODK Symbiosis - 12 aprilie



Sambata, 12 aprilie, incepand cu ora 21:00, Question Mark te invita la Organic Disharmonia Kollective: SYMBIOSIS.
In rolurile principale: Abator Industries si Lancor.

Despre Abator Industries:
Abator Industries este un colectiv muzical independent preocupat de improvizatia libera, bazat in Bucuresti, Romania. Grupul care are ca referinte muzica contemporana, ambient, psychedelia si experimente de diversa factura.
Urmareste Abator Industies pe:
http://abator-industries.tumblr.com/
https://abator-industries.bandcamp.com/
http://www.soundcloud.com/abator-industries
https://www.facebook.com/AbatorIndustries


Despre Lancor:
Theodor Bogdan Lancor devine o constantă a undeground-ului romanesc înca din 2005, când lansează seria de petreceri tematice „She’s In Parties”, mixând darkwave, dark ambient, industrial și EBM sub numele auto-parodic DJ GothAsFuck. În aceeași perioadă, Theodor, influențat de repertoriul său de DJ, începe să producă o formă foarte rezervată și romantică de terror EBM, sub numele de Taxidermy, ocupație ce nu duce nicaieri grație caracterului retras și modest al producătorului.

În 2010 Theodor pleacă în Danemarca pentru a studia medialogie și a se găsi pe sine; acolo explorează, în episoade disparate: psytrance, melodic techno-ul nativ scenei daneze, varii psihedelice, izolare absolută, și, respectiv, viața simplă a unui bucătar de sushi.

Odata cu reîntoarcerea în țară, investește într-un mic studio DIY și activează ca sound-designer pentru o serie de piese de teatru și câteva jocuri indie, dezvoltându-și un arsenal sonor definitoriu. Spre sfârșitul lui 2013, iși alege ca pseudonim propriul nume de familie, și iși finalizează albumul de debut „Naïve”.

Albumul este un opus, caracterizat de dramatism rasat, nostalgie amară, conceptualism idilic, și euforie rănită – o simfonie trascedentală și ambițioasă din partea unui om modest și frugal. „Naïve” va fi lansat de label-ul transatlantic Tessier-Ashpool Recordings în vara lui 2014.

Lancor se poate gasi in on-line pe:
http://vimeo.com/lancor
http://lancor.bandcamp.com/
http://soundcloud.com/lancor
https://www.facebook.com/lancor21

Ora 21:00

Intrare: 15 lei
RVSP: https://www.facebook.com/events/1437332516508661/

Recomandat de Sapte Seri, OrasulMeu, GetLokal, iConcert.ro, Port.ro, InOras.ro, Metropotam.ro, Urban.ro, Anyplace.ro, Info Music, Urban Things, Sekazone, Nu asculta asa ceva acasa, Urbo.ro, Vice.

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.
Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: