Control Club: Concert si lansare clip Pixels - 15 aprilie



Marti, 15 aprilie 2014, PIXELS revin in Club CONTROL, locul care i-a consacrat, pentru a-si lansa cel mai recent videoclip, WOODS, intr-un concert cu intrare libera.
  
Pe Pixels i-ati ascultat foarte des la Guerrilla, caci piesele lor au fost promovate constat de postul de radio,  sau i-ati vazut la Delta Music Fest, Coke Live sau Stufstock, in opening act-uri pentru Sophie Ellis Bextor, UNKLE, Sofa Surfers sau Deus.
 
Sofisticatii Pixels au la activ doua albume:  Fire Exit (2008), produs de La Strada Music si TKOVCTRL (2012), productie independenta Pixels & Club Control. „Silk and Silicone”, „December”, „Take Over Control”, „Papa was a Lover”, „Something Droll” sunt cateva dintre hiturile trupei.

In prezent trupa canta in formula Catalin Rulea (voce, chitara, synth), Andreas Aron (voce, bas), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (voce, clape), Irina Creanga (voce).

Desi au experimentat multe sound-uri, „ce s-a pastrat intotdeauna la Pixels este nevoia de a fi diferiti, intr-un peisaj muzical disco-pop-rock complex, de a nu face ce au mai facut alţii. Ne place sa credem ca la Pixels am fost mereu „altfel“, indiferent de caţi din cei care ne asculta inţeleg asta. Astazi, suntem cativa prieteni care ne intalnim cu placere la sala şi simţim ca, pentru noi, calatoria abia a inceput“  Catalin Rulea

Concertul PIXELS din Club Control (Strada Constantin Mille Nr. 4) este programat sa inceapa dupa orele 21:00, iar intrarea la eveniment va fi libera. Preturie vor avea in bar un discount de 50%. Afterparty cu BRUTUS.

Pentru mai multe detalii va rugam sa aceesati pagina de facebook a evenimentului -  https://www.facebook.com/events/499954023441752
 
Web:                http://www.thepixels.ro           
Facebook:        https://www.facebook.com/ThePixels
Youtube:          http://www.youtube.com/pixelsofficial

0 comentarii: