Colectiv weekend 10 - 12 aprilie

joi:  Parazitii, Omu Gnom + DJ GreWu, Dedey & Kery, Urban Assault, MMC, O.N.&Clue si In Extremis la Hip Hop Kolektiv

BestMusic lanseaza o noua serie de evenimente dedicate muzicii hip-hop. Sub egida HIP HOP KOLEKTIV, site-ul de muzica numarul unu din Romania isi doreste sa construiasca o platforma unde trupele tinere de Hip Hop pot canta alaturi de nume consacrate si asa mesajul lor poate ajunge exact unde trebuie: catre potentialii (si viitorii) fani.

Asadar si prin urmare, pe 10 aprilie la HIP HOP KOLEKTIV ii vom vedea pe scena pe PARAZITII in clubul Colectiv, probabil cea mai buna locatie de evenimente alternative live din Bucuresti.

Alaturi de Parazitii, pe scena vor urca: Omu Gnom + DJ GreWu, Dedey & Kery, Urban Assault, MMC, O.N.&Clue si In Extremis.

Biletele pentru HIP HOP KOLEKTIV costa 30 de lei in presale si 40 de lei la intrare si pot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro si pewww.eventim.rowww.myticket.ro si www.bilete.ro dar si in Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio si in oficiile Postei Romane

Biletele se mai gasesc si in reteaua de magazine UMAN din toata tara:

- Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu ne 30 si in Baneasa Shopping City
- Cluj si Iasi: in Iulius Mall
- Timisoara: in Uman Shop, Outlet si Core
- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3

Un eveniment BestMusic Live Concerts oferit de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live si sustinut de DEEZER.

vineri:   DUBMATIX & MC LONGFINGAH | BLAZING VIBEZ SOUNDSYSTEM | LOW FREQ | ROOTBWOY | SERIOUS DUB| RAS T| KING JULIEN| PHLO DA SHAOLIN

 "ne înclinăm din nou în fața soundsystemului" - metaphorically speaking! 

Pe Dubmatix opinia publică l-a clasificat drept unul dintre producătorii de top de reggae din lumea întreagă. Să ne amintim de Champion Sound Clash din 2004, sau de Renegade Rocker din 2009 și de mai multe nominalizări sau premii de la JUNO (Best Reggae Recording). A colaborat cu Alton Ellis, The Mighty Diamonds sau Michael Rose. Ca genuri abordate, producătorul canadian este fresh, dar profund: preia din toate, de la old-school King Tubby dub până la cele mai noi sound-uri de electro sau classic conscious roots până la drum`n`bass.
Domnul vine însoțit de MC Longfingah.
http://www.dubmatix.com/
https://myspace.com/longfingah

Pentru a sprijini evenimentul, am cooptat un fel de reggae-dub All Stars Alliance din București: am ales cele mai puternice comunități și cei mai apreciați selecta pentru voi. 


BLAZING VIBEZ SOUNDSYSTEM ( Blazing Vibez Soundsystem )
https://www.facebook.com/BlazingVibezSoundsystem

LOW FREQ ( Low Freq )
https://soundcloud.com/low-freq
SERIOUS DUB
https://soundcloud.com/seriousdub
ROOTBWOY
https://soundcloud.com/djrootbwoy
http://www.mixcloud.com/rhadoovinsanity/
KING JULIEN
https://www.facebook.com/king.julien.14

PHLO DA SHAOLIN ( Phlo Da Shaolin )
http://on.fb.me/PIlot8
RAS T
https://www.facebook.com/selecta.Ras.T
Acces: 20 lei

sambata:   COUNTERSTRIKE  
 
Darkeast Romania & Freqax prezinta: Counterstrike : Algorythm / Prspct | ZA
Counterstrike, pionierii scenei Drum & Bass din Africa de Sud și totodată unul dintre cele mai cunoscute duo-uri din lumea muzicii Drum & Bass de pretutindeni, vin în București pe data de 12 Aprilie în Club Colectiv - Tăbăcarilor, nr. 7
Justin Scholtemeyer (Animal Chin) și Eaton Crous (500 Mills), au pus bazele proiectului muzical Counterstrike la începutul anului 1998. Datorită stilului unic influențat de Metal, Techno și Techstep au atras atenția încă de la primele apariții. Au semnat și lansat piese la case de discuri celebre, label-uri precum Barcode Recordings, Moving Shadow, Prspct Recordings, Obscene sau Human Imprint al binecunoscutului Dieselboy.
În 2005 au fondat labelul Algorythm Recordings la care au semnat artiști precum Current Value, Limewax, SPL, Freqax, Sinister Souls. Cu toate că își petrec majoritatea timpului în studio, Counterstrike au constant calendarul aglomerat cu evenimente în Europa și nu numai. Sunt clienți fideli pe line-up-urile celebrelor evenimente Therapy Sessions din toată lumea, Kings of the Jungle, Homegrown (Cape Town) și Renegade Hardware. 

Suportul local va fi asigurat de:
Freqax: Algorythm / Prspct | RO
https://www.facebook.com/Freqax.Official 
Proton Kid: Prspct / Section 8 | RO
https://www.facebook.com/ProtonKid1
Bass Turbat | RO
https://www.facebook.com/bassturbat
InFlex: Artist Recordings | RO
https://www.facebook.com/inflecs

Accesul se face incepand cu ora 22:00

Line-up pe ore:

InFlex 23:00 - 24:00
Bass Turbat 24:00 - 01:00
Freqax 01:00 - 02:00
Counterstrike - 02:00 - 03:30
Proton kid 03:30 - 04:30

Pret bilet: 15 ron

0 comentarii: