Colectiv: Eveniment ElectroSUNETE „Back to the FUTURE”, cu Rodion GA si GOLAN

Revista SUNETE  te invita la primul concert dintr-o serie de evenimente concept, in data de 10 mai, la Club Colectiv, unde vei participa la un dialog intre generatii de artisti, despartite de cateva decade.
 
Astfel, in cadrul ElectroSUNETE „Back to the FUTURE”, muzica electronica a anilor 70-80, reprezentata de pionierul muzicii new wave in Romania – Rodion GA se va intalni cu act-ul electro-live al momentului – talentatul trio romano-cubanez GOLAN!

Rodion GA (reinviat prin persoana lui Rodion Rosca) apare pe scena intr-un showcase analogic unic, impreuna cu magnetofonul sau original,  de pe care si azi „mixeaza”…!
GOLAN nu sunt cu siguranta un moft al momentului – trio-ul bucuresteano-cubanez are un sunet elegant, calibrat, serios de jucaus si, in acelasi timp, matur.

Alaturi de Rodion GA si GOLAN, in holospatiul din Club Colectiv vor da intro si outro serii DJ Dex (Clanu Butoane) si respectiv DJ Charlie Boy The Rabbit King (Good Life).

Revista SUNETE te trimite „Back to the FUTURE”, sambata, 10 mai, de la ora 21.00, intr-o seara in care vom parcurge zeci de ani-sunet, o distanta temporala ce leaga incertii ani 70 si expansivii ani ai secolului 21.

Bilete la preturi ca pe vremuri  – 15 lei pe iabilet.ro si 20 de lei la intrare!
https://www.iabilet.ro/bilete-eveniment-electrosunete-back-to-the-future-cu-rodion-ga-si-golan-la-club-colectiv-1000
Urmareste evenimentul de pe facebook.com/sunetelive si pregateste-te de TELEPORTARE!
Un eveniment sustinut de CIUC Music.
Sound: Music Gear
Parteneri media:  Zile si Nopti, BestMusic.ro
 
https://www.facebook.com/events/137509826419286/
http://issuu.com/sntlive/docs

0 comentarii: