Chill Pill 3

Conc3pt is proud to announce:
CHILL PILL 3

Electro sound design and spoken word poetry finally blend into a live performance project that employs both electronic and analogue instruments. The modular project, apart from fiddling with a few elegant structures, offers a mood-oriented improvisation performance. It allows audience members to participate, when tempted by an alluring feeling or idea.
This has never been tried before.

===

Două braţe cu aplomb ale artei urbane - electro sound design și spoken word poetry - se întâlnesc la Conc3pt într-un proiect care în sfârşit face franjuri convenţiile. Conceput pe o structură modulară, proiectul oferă o experienţă de improvizaţie clădită pe atmosferă şi permite celor prezenţi să influenţeze performance-ul, atunci când o idee sau un afect prinde proporţii epice.
În România nu s-a mai încercat ceva similar.

Sâmbătă, 26 aprilie 2014, ora 20.00, în Conc3pt Club (Câmpineanu nr. 16)

Contribuție: 10 RON
 

Artists:
Bandesnaci (Vladimir Coman-Popescu)

Producător de muzică electronică, sound designer și live performer cu un sound sculptat cu multă grijă.

Practică arta controllerism-ului: creează de la zero piese întregi de muzică electronică, pe viu, ca parte dintr-un performance. Muzica lui l-a condus prin Marea Britanie, Germania și pe coasta de Est a Statele Unite, iar primul său album de chillout, "Sleeping Skies, Wandering Planets" este ușor de găsit pe iTunes, Amazon sau la

bandesnaci.bandcamp.com
http://bandesnaci.com/

Komartin
Poet, traducător, editor şi performer, interesat de diverse forme de expresie poetică şi de îmbinarea sunetului cu textul (sound poetry, slam, spoken word).

A publicat patru volume de poezie în România şi unul în Austria şi lucrează, începând cu 2013, împreună cu Bandesnaci, la proiectul Chill Pill.

Miriam Toma
Pianistă, gravoare, graficiană şi scenografă, membră a trupei Flirt in Lust şi, din februarie 2014, parte a proiectului Chill Pill.

sorin despoT
Om, are un nume de jucărie și e îndreptățit să redenumească tot ce poftește, fiindcă oamenii tocesc limba, iar lui nu-i place exclusiv lucios. Este bărbat și poate fi în multe privințe haios, însă nu găsește niciun motiv serios de a glumi cu cineva. Este poet, lumea sa poate, așadar, să fie guvernată arbitrar, deconstruită pertinent până la cenușa din care se ridică. sorin despoT, poetul laureat al parcului Cișmigiu.

Neil McCarthy
Poet irlandez care a participat la numeroase proiecte în colaborare cu muzicieni şi a performat la diferite festivaluri şi evenimente în Dublin, Viena, Budapesta, Melbourne, New York, Denver, Los Angeles etc.

„He is a mean pool shark and pound for pound the best Boggle player in America. He currently lives in Los Angeles.”

Delia Andrieş
Pictează şi greşeşte prin faptul că vrea să teoretizeze arta. Începând cu 2009, realizează scenografii de teatru, participă la expoziţii de artă vizuală, publică în volume de estetică şi teoria artei şi organizează evenimente cultural-artistice sub egida platformei eXpus, deşi ar prefera să stea în pat. Din februarie 2014, cântă alături de Bandesnaci în proiectul Chill Pill.

0 comentarii: