Teatrul de Sufragerie: Shakespeare in Love

Duminică, 23 martie 2014, de la ora 19:30, la Teatrul de Sufragerie, vă așteptăm la„Shakespeare in love” – un spectacol vivace, efervescent ce are la bază textele a 24 de sonete shakesperiene. Conceput în întregime de trei interpreți, spectacolul combină textul, dansul și muzica live, pentru a-l purta pe spectator într-o călătorie prin mai multe stadii și provocări ale dragostei: de la dragostea pasională și romantică, la cea senzuală și decadentă, de la încredere la decepție. Spectacolul este o încercare de a da răspunsul unei vechi și eterne întrebări: Ce este dragostea, până la urmă?

Vă invităm să sorbiți din paharul minunat al cuvintelor lui Shakespeare, iar creativitatea interpreților vă va determina să explorați delicat și îndeaproape tărâmul marelui dramaturg. Cu siguranță că răspunsul pe care îl va găsi fiecare va fi diferit, dar fiecare va primi suficient material pentru a reflecta.

Distribuție:
Valentin Astănculesei – pian
Andrei Burcă – coregrafie și mișcare scenică
Alex Ștefănescu – interpretare dramatică (proaspăt întors de la London International School of Performing Arts din Marea Britanie).

„Shakespeare in Love” este un spectacol în premieră, ce poartă semnătura Teatrului de Sufragerie, lansat în cadrul proiectului „Serile teatrului în limba engleză” – „English Evenings in the Living Room Theatre”, un proiect ce își propune ca bilunar să găzduiască manifestări teatrale în limba engleză: de la spectacole ce au la bază piese renumite, la spectacole lectură, găzduirea unor invitați speciali din străinătate cu renume în lumea teatrală etc.

În Sufrageria noastră cochetă, se va juca teatru în limba engleză – și nu numai, iar noi promitem reprezentații artistice rafinate. Teatrul de Sufragerie își doreste să redea atmosfera de „five o’clock tea”, spectatorii fiind întâmpinați cu ceai cald aromat, bergamote earl grey și iasomie, homemade biscuits, dar mai ales să ofere integrarea vorbitorilor nativi de limba engleză in spațiul cultural românesc.

Intrare: 40 lei de persoană, (tratația și biletul la spectacol incluse). Biletele se pot achiziționa online de la www.iabilet.rowww.eventim.ro,  în limita a 20 de locuri disponibile sau cash in reteaua eventim si de la casieria teatrului.
Detalii la email teatruldesufragerie@gmail.com sau tel 0723.565.113. www.teatruldesufragerie.ro.

0 comentarii: