Planet H & NotSoCommonDJ @ OtherSide - 15 martie

PLANET H @ OTHERSIDE
Sâmbătă, 15 martie
 
Există acel moment al lunii în care OtherSide-ul o ia razna, în care başii scapă din difuzoare, în care drop-urile se aruncă de la etaj, în care o luăm la trap şi step până se trezeşte toată strada. Adică o zi de weekend în care ne destrăbălăm mai tare ca-n toate celelalte zile de weekend.

De obicei, când ne vine cheful de aşa ceva, chemăm şi un headliner local care să conducă ostilităţile din spatele mixerului, iar de data asta, pe 15 martie, sâmbătă, este rândul lui PLANET H. Un producer şi DJ fără milă când vine vorba de beat-uri, break-uri şi amen-uri, care a servit suficientă muzică „de dat cu capul de pereţi” cât să aibă ce să dea mai departe şi care sigur v-a antrenat deja de câteva ori, singur sau alături de Gojira, pe scenele de club sau festival de prin toată ţara.

Stiţi ce se întâmplă în continuare, n-are sens să mai intrăm în detalii. Vine şi NotSoCommonDJ la pupitru, cu tot arsenalul, începem cam pe la 10 seara, iar accesul se face prin Expirat.

 
Despre Planet H:
 
Planet H, pe numele real Paul Opriș, este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din același oraș. A fondat formațiile Rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. A început cu IDM, Trip Hop, iar în ultimii trei ani s-a specializat în Dubstep și Drum & Bass.
 
Este cunoscut printre „raveri” pentru remixurile Dubstep ale pieselor: Vița de Vie - „Varza", ROA - „Ne Place" sau Coma - „Coboara-mă în Rai" şi a produs împreună cu Gojira piesele „Dă-i Mai Tare" (feat. DOC), „Fugi!" (feat. Deliric 1) -  www.youtube.com/watch?v=ALkhUbzRImU şi „Fac Ce-Mi Place” (feat. DOC & Deliric 1) - www.youtube.com/watch?v=_NjfYwtkUKY sau „Marea Baietzeală” (feat. Kazi Ploaie) - www.youtube.com/watch?v=ZcN9WkhRBl4, colaborări cu unii dintre cei mai populari artiști Hip-Hop din România.

De împărțit scena, a facut-o cu Deftones, Borgore, Vaski, Bar9, Calvertron, P Money, Alix Perez, Psychofreud şi mulţi alţii.

 
O mostră din ce poate Planet H, live, aici: www.youtube.com/watch?v=vDrCGYbSaU8
 
RSVP: www.facebook.com/events/741714522508069
 
Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Accesul în OtherSide – prin Expirat
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: