Otherside: Unlocka - 28 martie

UNLOCKA @ OTHERSIDE
Vineri, 28 martie
 
Am făcut o obişnuinţă din a-i aduce la pupitrul din OtherSide pe cei mai „cu vână” DJ-i de pe la noi şi intenţionăm să ne ţinem de ea. Drept urmare, repetăm figura vineri, pe 28 martie, fix în incinta „Secţiei Agitaţi”.
 
De data asta îl coborâm de pe scenele mari în subsolul din Brezoianu 4 pe UNLOCKA. Un DJ care se ştie bine şi cu Expiratul şi OtherSide-ul şi care vine la butoane pregătit, cu tot ce-i mai antrenant din Glitch, Dubstep şi Bass Music în general. Alături de el, cei doi băieţi Electrocord care tocmai s-au antrenat cu Krafty Kuts: The Basstard şi NotSoCommonDJ.
 
Primul buton se apasă după 10 seara, King Size Drinks sunt în efect până la 11, iar accesul în OtherSide se face prin Expirat.
 
Despre Unlocka:
„Garda veche” îşi aduce cu siguranţă aminte de Călin de prin 2004, atunci când şi-a început activitatea de DJ mixând Drum&Bass sub aliasul KidlazY.
 
Au urmat câţiva ani buni de explorări muzicale undeva la marginea experimentală a muzicii electronice, perioadă ce şi-a lăsat adânc amprenta în stilul său de a mixa, iar în 2008, din dorinţa de a-şi lărgi orizonturile muzicale, Călin s-a reinventat ca DJ şi a dat naştere aliasului Unlocka. Un nume sub care a tot mixat Glitch, Dubstep şi Drum&Bass, însă nu s-a ferit nici de Fidget, Breaks sau House atunci când a simţit nevoia.
 
Printre proiectele muzicale iniţiate de el, se numără brand-ul Darkeast, primul mare promoter de Drum&Bass din București sub care a invitat pentru prima dată în România artişti ca Sub Focus, Black Sun Empire sau Psychofreud; blog-ul Club Action şi Bass Turbat - unul dintre cele mai populare brand-uri de Bass Music din România.
De-a lungul anilor l-ai prins sigur mixând alături de nume sonore ca: The Glitch Mob, Saul Williams, Gramatik, Al Haca, Joker, Caspa, Doctor P, Bar9, Cookie Monsta, JFB, Kode9, Propa Tingz, xKore, Axl Ender, Tony Anthem, Krafty Kuts, Tomb Crew, Zombie Disco Squad, Mixhell, Belladonna Killz, Kid 606, Aaron Spectre, Tech Itch, Psychofreud, Robyn Chaos, Black Sun Empire şi mulţi alţii.
 
www.facebook.com/unlocka x www.soundcloud.com/djunlocka
 
RSVP: www.facebook.com/events/738129092888375
 
Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Accesul în OtherSide – prin Expirat
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: