Expirat: Alternativa - Concert Lirika - 19 martie

ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 19 martie – Concert: LIRIKA

 
Alternativa îşi păstrează pedigree-ul de seară obişnuită de afirmare pentru trupele locale newcomer, aflate în plină ascensiune.
 
O nouă ediţie aduce şi o nouă confirmare a potenţialului alternativ autohton, pe scena din Expirat, miercuri pe 19 martie, prin trupa LIRIKA. O formaţie cât se poate de proaspătă, care vine cu un suflu nou ce își propune să învioreze piața Pop–Rock-ului românesc.
 
Live, după 10 seara, cu King Size Drinks la bar încă de pe la 8 şi cu playlist-uri Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, în efect, după concert.
 
Despre Lirika:
Lirika este o trupă de Pop–Rock care a luat naștere în iulie 2013 și este formată din 5 tineri cu roluri bine definite: Marius Daşcău – voce și chitară, cunoscut drept omul cu tristețuri; Ana Pantilie – clape, stropul de feminitate; Cristian Puchiu – bass, omul cu nebunii; Andrei Cirlig – chitară, stropul de seriozitate şi Lucian Chiriac – tobe, mezinul trupei.
 
Lirika se descrie pe sine cam aşa: „Suntem 5 tineri îndrăgostiți de muzică și de viață care s-au cunoscut printr-o întâmplare fericită și care sunt prieteni înainte de a fi colegi de trupă. Muzica noastră ne reprezintă pentru că este veselă, pozitivă și plină de energie (la fel ca noi). În fiecare cântec încercăm să transmitem un mesaj care să ajungă la inimile celor care ne ascultă”.
 
Numele, deși trimite la „liric”, „lirism”, „poezie”, transmite ceva mai mult. Da, muzica este poezie, poezia provine din interior, dar ce contează cu adevărat pentru ei este starea de spirit pe care le-o crează ascultătorilor.
 
Trupa lucrează în prezent la înregistrarea pieselor și își propune să fie cât mai prezentă printre evenimentele bucureștene și nu numai. De urmărit, se urmăreşte pe www.facebook.com/trupalirika
 
RSVP: www.facebook.com/events/654023601325562
 
Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: