Expirat: Alternativa - Concert Addiction - 26 martie

ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 26 martie – Concert: ADDICTION

 
Alternativa bagă din nou instrumentele în priză şi dă cu riff-urile în amplificatoare, în Expirat, miercuri pe 26 martie.
 
Acordurile de săptămâna asta sunt bine închegate în jurul Progressive Metal-ului pur-sânge şi sunt puse cap la cap de o trupă cu un background solid pe scena de profil din ţară – ADDICTION.
 
Live, ca de obicei, după 10 seara, cu King Size Drinks la bar încă de pe la 8 şi cu playlist-uri Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, în efect, după concert.
 
Despre Addiction:
Trupa Addiction a fost fondată în decembrie 2008, este compusă din: Victor Apetrei – voce; Silviu Paraschiv – chitară solo; Alex Muşat – tobe; Ionuţ Drăghici – bass; Răzvan Popa – clape şi respiră Progressive Metal.
 
De la înfiinţare până în prezent, Addiction a susţinut zeci de concerte live, a cântat în deschiderea unor trupe importante de pe scena Rock-ului românesc: Iris, Cargo, Direcţia 5, Viţa de Vie sau Alternosfera, a plecat în turneu naţional pentru mai mult de trei luni cu formaţia Trooper, iar palmaresul său include prezenţe pe scenele câtorva dintre cele mai importante festivaluri de profil din ţară: Ostfest, Rock pe 2 Roţi - ediţia a II-a, MMC Bikers Fest.
 
Addiction a cules devreme în carieră marele premiu în cadrul YouthRockFest, Festivalul Tinereţii, pentru ca mai apoi să se califice în finalele Stufstock Newcomers, din postura celei mai tinere trupe din concurs şi să obţină premiul special pentru debut în clasamentul „Top Românesc” al Radio Romania Actualităţi, în 2010. În 2011 şi 2012 trupa a obţinut şi premiul „Teo Peter” în cadrul Festivalului Mamaia, secţiunea Rock.
 
Intrată în studioul lui Cristi Gram, chitaristul trupei Phoenix, Addiction a finalizat în 2013 primul album „Genesis”, material ce a primit o lansare în capitală, completată de un turneu în câteva oraşe importante din România şi primul videoclip la piesa „Supernova”.

 
Addiction se urmăresc pe www.facebook.com/trupa.addiction şi se ascultă pe: www.soundcloud.com/addiction-romania
 
RSVP: www.facebook.com/events/709666615752605
 
Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: