Concert caritabil Space Needle si Eyedrops

Vineri, 28 martie, la orele 19.00, la sala din Lahovari a Teatrului Ţăndărică va avea loc Concertul caritabil susţinut de Space Needle şi Eyedrops. Concertul organizat de Teatrul Țăndărică, Teatrul Ion Creangă, Space Needle şi Eyedrops are ca scop colectarea de hainute pentru a fi împartite copiilor nevoiași din județul Galați. 

Orice hainuta donata iti asigura intrarea la concert!

Din respect pentru cei mici, organizatorii evenimentului fac apel la donatori sa aduca doar haine îngrijite sau noi.
 
Eyedrops, mai exact Paul Manolescu - voce şi chitară, Miche Marcu - chitară şi pian şi Adrian Maraloiu - tobe, cântă din 2012. "Neverending Album" (www.neverendingalbum.com ) a apărut odată cu prima piesă a trupei şi continuă să crească odată cu fiecare nouă piesă, urmând să se întindă pe întreg parcursul existenţei lor.
Unii spun că Eyedrops sună un pic "indie", alţii spun că muzica lor alunecă uşor către sound-ul celor de la Beatles, sau că împletesc armonios melancolia sonoră a celor de la Colplay, cu gravitatea ironică a celor de la dEUS, optimismul celor de la Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes cu strigătul pentru libertate, purtat vesel şi îndrăzneţ, pe note, de 4 Non Blondes.
 
Space Needle a început ca proiectul solo al lui Alex Purje (Rain District, Redrum). În timp, alte elemente au început, natural, să se lege între ele … şi din dragoste pentru muzică, în special pentru muzica grunge, s-a conturat Space Needle ca trupă. A început cu o voce și o chitară... cu o poveste. Acum sunt patru: 
Alex Purje - voce / chitară
Călina Maria Curticăpean - bas
Nicolae Aramă - chitară
Aristide Panaitescu Alegria aka Ati de Chile – tobe
Primul album Space Needle conține 8 piese și câteva bonus track-uri. 
 
Campania ÎMPARTE DIN SUFLET vine în continuarea acțiunii caritabile DĂRUIEȘTE ZÂMBETE, DONEAZĂ JUCĂRII, care face parte din proiectul ȚĂNDĂRICĂ, PRIETENUL TĂU CEL MAI BUN și a fost dedicată copiilor de la spitalele Marie Curie și Grigore Alexandrescu din București.

0 comentarii: