Alandala: Concert Multumult - 23 martie

Primul concert al trupei Multumult va avea loc în Alandala, duminică, 23 martie, ora 20 :00. În componența trupei sunt: 
Călin Torsan – wind (Domnișoara Pogany, Einuiea) 
Cosmo – percussion
Joel Silva – didgeridoo
Victor Podeanu – guitar

CĂLIN TORSAN- " este unul dintre cei mai interesanţi artisti.
Recomandat de o activitate scenică incepută inca din anii ’80, daca luam in calcul primele aparitii realizate cu un ansamblu de copii, Torsan s-a remarcat in tot acest interval prin muzica, teatru si literatura, toate sub semnul avangardei si experimentului. Biografia sa artistica este sinuoasa si in acelasi timp coerenta, deoarece a stiut sa valorifice intamplarea si arbitrarul intr-un mod remarcabil.


GRODEK - Grund (2000)
NU & APA NEAGRA - Omag (2008)
EINUIEA - Noa (2008) / Povestiri bizantine (2005)
DOMNISOARA POGANY -  Apercu (1996)/Kahani (2005)/ Symbollein (2001)

Calătoriile in scopuri artistice de-a lungul si de-a latul ţării, alaturi de cele din Ungaria, Italia, Germania ori Japonia, ca si atacarea spaţiilor neconventionale cu mijloace pe masura, sunt o experienta unica, ce poate fi sursa de inspiratie pentru inca două vieti. Povestea este insa in continua desfasurare, deoarece fiecare nou capitol este convertit intr-un pas viitor, totul sub semnul autenticitatii”. (Mihai Plamadeala, Observatorul Cultural, nr.457, 15.01.2009)

JOEL SILVA - terapeut muzical si dansator, Joel este un portughez stabilit la Bucuresti. Sustine concerte terapeutice de Boluri tibetane si canta la didgeridoo. 


Vă așteptăm cu drag.

Intrare : 20 Ron.


Pagina evenimentului. 

0 comentarii: