Question Mark: Minus, Fresh the Funkster, Kheroul, Zabriskie



Sambata, 8 martie, ora 22:00, Question Mark te instiga la asalt tango. pe ritmuri de garage house, funk, disco sau old school hip hop aduse de Minus, Fresh the Funkster, Kheroul si Zabriskie.

MINUS aka Daniel Stanciu reprezinta un amalgam de influente funk/disco acompaniate de sunete glitch desprinse parca din jocurile Nintendo Gameboy si cu o oarecare doza de synth. Nu e nici o surpriza faptul ca a avut o gama larga de EP-uri lansate la Arhiva7 si Local Records, ambele label-uri reprezentand scena muzicii electronice romanesti. Datorita set-urilor sale live inedite acesta a ajuns la evenimente din tara si Europa. Pe scurt, daca Tron (http://www.youtube.com/watch?v=_6Afc2uzw4g) s-ar fi teleportat in Kingston (Jamaica) ar fi avut deja un prieten si binenteles ca acela ar fi MINUS. In ceea ce priveste artistii alaturi de care a avut evenimente se numara Hyetal, Polochord, Montgomery Clunk, Robot Koch, Kidkanevil, Cosmin TRG si multi altii.
https://soundcloud.com/minus https://www.facebook.com/minusro

Fresh the Funkster va fi un alt invitat de onoare al serii care ne va indruma spre ringul de dans pe ritmuri funk, hip-hop, disco si house.
https://www.facebook.com/freshthefunkster
http://www.mixcloud.com/freshthefunkster/tres-versatile-mix/
http://www.soundcloud.com/freshthefunkster

Local Question Mark support: Kheroul & Zabriskie.

RSVP : https://www.facebook.com/events/349947445143394
Ora: 22:00
Intrarea  libera.

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
Intrarea se face dinspre Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa.....iar Jack Nicholson te priveste la fel ca in The Shinning.
Deschide, atentie la primul pas, si acolo iti vei gasi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac sa dai din cap.
Restul.....este petrecerea despre care le vei povesti prietenilor a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: