Question Mark: Concert Antarctica - 4 martie



Marți, 4 martie, în plin început al primăverii, Question Mark și Antarctica te invită să iți iei “La revedere!” de la iarnă, în compania sunetelor bizare ale vânturilor electronice amestecate cu imaginație, experiențe senzoriale și procese sufletești.
 
Cosmogonia compozitiilor Antarctica se explică prin dragostea pe care cei cinci membrii ai trupei o au pentru muzică, acesta fiind de altfel modul în care au ajuns să coexiste ca grup .
Abordarea actuală a trupei testează limitele genurilor și tiparelor muzicale, cuprinzând influențe din new wave, synthpop, muzică electronică, grunge si ritmuri jazz, combinate cu energia tobelor și a liniilor de bass.
 
De-a lungul timpului, Antarctica a susținut concerte în cluburi bucureștene, dar și la scenă mai mare, ca opening band pentru Morcheeba, în cadrul Festivalului B'Estfest, edițiile 2011 & 2012 și Ursus Evolution Tour, 2012. În luna februarie 2012 a susținut un moment live la Radio Guerrilla, bucurându-se de reacții mai mult decât pozitive din partea ascultatorilor.
 
www.musicantarctica.com
https://www.facebook.com/musicantarctica
 
RSVP: https://www.facebook.com/events/1407920136127561/
Ora: 21:00
Intrare:  10 lei
Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria, pe partea opusa intrarii din Academiei)
Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa.....iar Jack Nicholson te priveste la fel ca in The Shinning.
Deschide, atentie la primul pas, si acolo iti vei gasi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac sa dai din cap.
Restul.....este petrecerea despre care le vei povesti prietenilor a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: