Puzzle: Concert Alexandra Usurelu - 3 martie

Concert Alexandra Usurelu – Roua Noua
Luni 3 mar, 21:00
http://www.liveinpuzzle.ro/evenimente
https://www.facebook.com/events/496532733790538/            

Un nou eveniment organizat în cadrul MooNDay Jazz, Blues & More – 3 martie – Puzzle, București - concert Alexandra Ușurelu
Alexandra Ușurelu oferă publicului ceea ce lipsește mai tot timpul într-o lume atât de agitată: relaxare, liniște sufletească și mai ales, zâmbetul pe buze.


Călătoria Alexandrei prin lumea muzicii a pornit din dragostea artistei pentru jazz și pentru alte genuri muzicale culte, iar repertoriul constă în mare parte în compoziții originale, scrise de Bobby Stoica, Walter Dionisie și Mircea Rusu, pe versuri de Anca Oprescu, Bobby Stoica, Alexandra Ușurelu, Dan Badea.


Într-un proiect de suflet, alături de compozitorul și producătorul Bobby Stoica și pianistul argentinian Mariano Castro, nominalizat de două ori la premiile Latin Grammy, Alexandra, numită de către Andreea Marin "Norah Jones a României", îi invită pe ascultători într-o lume paralelă, într-o grădină a sufletului său, unde fiecare floare are cântecul său.


Concertul “Rouă Nouă” are o prezentare scenică deosebită, susținută de panourile-décor cu tablouri, în care conținutul video proiectat și show-ul de lumini conceput special creează senzația unică a unei povești ce se desfășoară într-o grădină-muzeu.


Bobby Stoica și Mariano Castro își impart în mod egal repertoriul de concert, fiecare dintre ei cântand atât partituri de pian, cât și de chitară.
--------
Bilet de intrare: 25 lei
Informatii si rezervari: 077 21 600 31 / http://liveinpuzzle.ro/rezervari

0 comentarii: