Ilinca Manolache și Marius Manole condimentează teatrul independent



Comedia “O piesă deșănțată” de Lia Bugnar are loc miercuri, 12 februarie, ora 22:00 la Club B52, str. 11 iunie nr 50.  Distribuția spectacolului este formată din Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Marius Manole, Radu Iacoban şi Andrei Huţuleac. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor prealabile la numărul de telefon 0753315563. La cererea publicului spectacolul se va juca și vineri, 28 februarie, ora 22:00 la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari nr 14, rezervări: 021 31 61 682 / 0736 414 244.
 
 “ Piesa care se dorește a fi deșănțată de fapt aduce în fața publicului două tipologii de cupluri ce vor să iasă din banalitate și rutina unei vieți cotidiene însă caracterul lor “inocent” le pune mici piedici. Având în vedere că tema principală se învârte în jurul curiozității a două cupluri de a experimenta noi senzații și curiozități sexuale de swingers, piesa dă dovadă de un bun gust și o decență la care inițial nu te aștepți. Radu Iacoban alături de Lia Bugnar alcătuiesc un cuplu banal, o arhitectă și un traducător a căror viață intimă nu este lipsită de probleme prin prisma unui soț mult prea dotat. În același timp, un alt cuplu ”defect” îl constituie Marius Manole alături de Ilinca Manolache, tineri căsătoriți dar care nu au reușit să treacă peste pudoarea de a-și consuma relația. Ambele cupluri caută senzații tari însă niciunul nu este atât e pregătit pe cât susține.

Vă recomand cu căldură această piesă pe care cu siguranța o veți savura din plin. Mergeți cu mintea și inima deschisă către un subiect considerat tabu și veti avea o oră jumate de hohote de râs. (Oana Duma, Foreverfolk)

Aparent, e piesa în care toate personajele sunt pozitive – mărturiseşte autoarea. Faptul că ajung să se certe, să se bată şi să se împuşte ne surprinde la fiecare repetiţie. „Şi pe noi” – am putea adăuga… Căci nimeni nu pare a fi mai paşnic decât Ela (Lia Bugnar), o arhitectă sigură pe sine, pe înfăţişarea şi farmecele sale, dar şi pe dragostea soţului Mihu (Radu Iacoban), traducător timid, candid şi sufletist, colecţionar de timbre, dominat de femeile din viaţa sa (mamă şi nevastă). La fel de paşnici par a fi şi Niki (Marius Manole), tip dintr-o bucată, genul sportiv-sociabil, cu glume mai mult sau mai puţin reuşite la purtător, dar şi soţia lui, Mira (Ilinca Manolache), tânără naivă, cu pretenţii de bombă sexy. Dar, ca în orice piesă care se respectă, nimeni nu e chiar ceea ce pare a fi, după cum nici seara presupus deşănţată nu va continua în acelaşi fel. (Maria Zărnescu, Yorick.ro)

“Personajele sunt pur și simplu delicioase. Te uiți la ele, le asculți, râzi de ele și cu ele și nu te mai saturi… vrei tot mai mult. Și ai noroc, pentru că pe măsura ce piesa se consumă, replicile și jocul actorilor este din ce în ce mai bun.Se ceartă, se bat, se împușcă, se apără.Este o întâmplare despre experiențe sexuale deosebite, dominare, iubire, frustrare, determinare și umor, mult umor.” (Daniela Staicu, koolhunt.ro)

0 comentarii: