The Exploited (Uk) la Rockstadt Extreme Fest 2014

Legenda britanica a genului punk, THE EXPLOITED, va urca pe scena festivalului Rockstadt Extreme, care se va desfasura in perioada 14-16 august la Râsnov.
 
Fondata in anul 1980, in East Kilbride - Scotia, de catre Wattie Buchan, trupa respira prin toti porii atitudinea de revolta si protest ce a impus-o ca un nume relevant al genului punk rock inca de la albumul de debut – intutulat in mod sugestiv “Punks Not Dead.”
 
Intr-o cariera de mai bine de 30 de ani THE EXPLOITED nu a cunoscut regretul si nici compromisul, oferind publicului iar si iar materiale furioase si incendiare precum “Massacre” (1990),  “Beat The Bastards” (1996) sau arhicunoscutul “Fuck The System” (2003).
 
Showurile live sunt adevarate demonstratii de protest in care spiritele se incing la maxim, incitate de riffurile agresive si de aerul voit provocator al solistului Wattie Buchan.
 
Rockstadt Extreme Fest,  singurul festival de metal extrem din România, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 august la Râsnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vânzare, la urmatoarele categorii de pret:
 
1 ianuarie 2014 – 13  iulie 2014: 130 lei
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei
 
Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.
                                                    
OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, sunt si ele deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014. Pâna in acest moment, line-up-ul festivalului mai este completat de: THE AGONIST (Canada), DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), ERYN NON DAE (Franta) si BORN FROM PAIN (Olanda).

0 comentarii: