Stand up Comedy cu Micutzu si Badea in premiera la Hard Rock Cafe

Anul incepe cu hohote de ras si glume bune: pe 14 ianuarie Micutzu si Badea vin sa faca show pe scena de la Hard Rock Cafe. Si nu orice fel de show! Cei doi veterani ai scenei de stand up din Romania vin la HRC cu arsenalul de glume care le asigura suprematia in randul iubitorilor acestui gen de divertisment!

Micutzu (Cosmin Nedelcu), unul dintre cei mai apreciati comedianti de la Cafe Deko,  a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, sectia actorie si a descoperit stand up-ul in jurul varstei de 18 ani, participand la seri de open mic. Apoi, cand stand up-ul “a devenit o meserie, ca si improvizatia,” a dat curs provocarii si se pare ca a facut alegerea corecta. Micutzu contureaza rapid eroi pentru scatch-urile  sale prin observarea comportamentului uman si valorificarea obiceiurilor amuzante, asa ca improvizatia este un instrument important in prestatiile lui, spumoase, spontane, si, adesea inspirate chiar de persoanele aflate in sala.

Badea (Dan Badea), un alt nume foarte apreciat pe scena de profil din Romania, ajunge in casele tuturor prin intermediul emisiunii „Stand up Café,” difuzate de HBO Romania. Despre stand up comedy spune ca „este un mod de viata, un fel de a gandi si o modalitate minunata de a cunoaste oameni.” Iar pentru seara de 14 ianuarie vine pregatit pentru un „stand up cu cantec”, in care glumele bune vor fi garantia relaxarii si bunei dispozitii.

Daca sunteti pregatiti sa radeti pe saturate la un show spontan si imprevizibil nu pierdeti intalnirea cu doua nume de marca ale scenei de stand up din Romania!

Pentru intalnirea cu Micutzu si Badea gasiti bilete pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, la pretul de 50 lei (in fata scenei) sau 35 de lei (in sala). 

Spectacol recomandat persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

0 comentarii: