Hardplay & Electrocord Crew in Otherside Expirat

HARDPLAY & ELECTROCORD CREW @ OTHERSIDE
Vineri, 17 ianuarie
 
Vineri, pe 17 ianuarie, Electrocord alimentează încă o seară de educaţie fizică în OtherSide de data asta alături de încă un producător local cât se poate de „proaspăt” şi „pe val, parte esenţială şi colaborator pe plan extins al colectivului Bass Turbat, master în materie de frecvenţe dansante fie că e vorba de producţie sau mixing: HARDPLAY.
 
Probele din seara cu pricina rămân cele obişnuite: ping-pong cu başi, săritura în înălţime cu aterizare pe drop sau mişcare pe ritm viteză, iar de evaluare se ocupă şi Electrocord Crew: NotSoCommonDJ şi The Basstard.
 
Totul, bineînţeles, în camera cu numărul doi din strada Brezoianu nr.4, cu start după ora 22:00 şi cu acces prin Expirat.
 
Despre Hardplay:
Hardplay este un producător de muzică electronică din Bucureşti. Are 24 de ani, din care pe ultimii 5 şi i-a petrecut în studio. A câştigat un concurs de remix-uri în urma căruia a ajuns să fie semnat la labelul „Play Me Records” din SUA. A împărţit scena alături de nume mari precum Skism, TC, Friction, Stanton Warriors, Zomboy, Cookie Monsta, Caspa, Sigma, Millions Like Us, Funtcase, Drumsound & Bassline Smith, True Tiger şi alţii. Pe lângă proiectul său personal, este producător şi în trupa Bass Turbat.
Ca DJ, seturile sale sunt mereu energice şi bine mixate, cu un conţinut bogat de Drum&Bass, Trap, Electro House şi Dubstep.
 
www.facebook.com/iamhardplay x www.soundcloud.com/hard_play x www.facebook.com/bassturbat
 
RSVP: www.facebook.com/events/701726819860989
 
Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Accesul în OtherSide – prin Expirat
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: