Guerrilla Logout, disponibila acum si pentru utilizatorii de smartphone-uri cu android

Prima emisiune radio din Romania cu propria aplicatie de mobil - Guerrilla Logout realizata de Bogdan Serban la Radio Guerrilla - este disponibila acum si pentru utilizatorii de smartphone-uri cu android.

Guerrilla Logout App (http://goo.gl/okTJ4i) a fost realizat, anul trecut, de agentia Syscom Digital cu scopul de a crea o platforma interactiva de redare a continutului emisiunii in format optim pentru smartphone.

Ca si emisiunea care l-a inspirat, App-ul Guerrilla Logout functioneaza ca un ghid urban concentrat pe care il poti utiliza si in afara celor de 3 ore zilnice de emisie Guerrilla Logout (de marti pana vineri, intre orele 17.00 – 20.00). Prin aceasta aplicatie, ascultatorii au acces liber la continutul emisiunii si la playlistul muzical conceput de catre realizatorul Bogdan Serban.
In aplicatie, gasesti rubricile principale Guerrilla Logout: Artisti la Reboot – unde poti comenta si vota propunerile muzicale care vor intra apoi in playlistul Radio Guerrilla, Legala Zilei – muzica buna de descarcat gratuit din online, Recomandarile de evenimente pentru ziua in curs si ziua urmatoare, Podcasturile unde poti asculta in reluare, integral, editiile trecute, si playlistul emisiunii. Poti asculta Radio Guerrilla direct in aplicatie si iti poti crea o lista personala cu piesele preferate. Ca un bonus, in fiecare zi, primesti stiri si premiere muzicale, in exclusivitate. Exista un tab special de notificare pe care il poti folosi pentru a primi atentionare la fiecare informatie noua postata in aplicatie.

Aplicatia Guerrilla Logout a fost dezvoltata la initiativa Agentiei Syscom Digital.
Infiintata in 2009, Syscom Digital este o agentie specializata in mobile marketing si baze de date.

0 comentarii: