Expirat weekend 10 - 11 ianuarie

WEEKEND @ EXPIRAT & OTHERSIDE
10-11 ianuarie
 
Vineri şi sâmbătă, pe 10 şi 11 ianuarie, putem spune că revenim la normal, tragem linie sub vacanţe şi ne întoarcem la programul „cel de toate zilele”: productivi la muncă în cursul săptămânii, productivi la bar şi pe dancefloor, în Expirat şi OtherSide, în weekend.
 
Avem motive muzicale numai bune: mash-up party music cu iz de 2014 în Expirat, de la George, vineri şi Chivu, sâmbătă; turntablism ca la carte cu DJ Undoo şi Bully, vineri, cu o completare Funk, Breaks, Bass sau Trap, de la Meeloox, sâmbătă – în OtherSide.
 
Evident, ora de începere rămâne 22:00. Oră de plecat acasă, nu avem...
 
RSVP: www.facebook.com/events/595850583797205
 
Iar informaţiile complete despre ce se întâmplă vineri în OtherSide, sub ghidajul lui DJ Undoo şi al lui Bully, sunt aici: www.facebook.com/events/676171295737102
 
Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Accesul în OtherSide – prin Expirat
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside
______________
DJ UNDOO & BULLY @ OTHERSIDE
Vineri, 10 ianuarie
 
Pe 10 ianuarie, vineri, ne întoarcem din vacanţă direct în faţa platanelor, în OtherSide.
 
Ca să avem şi ce să vedem, şi pe ce să facem mişcare, aducem în camera cu numărul doi din Brezoianu 4, cu tot cu genţile lor pline de „aur negru”, doi dintre DJ-ii şi turntabliştii în care avem cea mai mare încredere că pot fi ghizi atotcunoscători pe parcursul unui pelerinaj de o seară Hip-Hop, Breaks, Funk şi Bass Music în general (printre multe altele): DJ UNDOO, în rolul de invitat special, alături de party-maker-ul nostru preferat: BULLY.
 
Primul ac se pune pe disc pe la 10 seara, iar intrarea în OtherSide se face, ca de obicei, prin Expirat.
 
Despre DJ Undoo:
 
Născut şi crescut în era post-comunistă, Undoo este unul dintre turntabliştii care îşi trag seva influenţelor din primele delicii Hip-Hop apărute pe piaţa românească, fie că este vorba de primii rapperi români, de „două platane şi un microfon” sau de Fresh Prince of Bel Air.
Cariera lui Undoo a urmat un curs natural: a pus mâna pe primele discuri şi s-a ridicat din mulţime. A început să producă la 17 ani, iar în perioada imediat următoare a pus bazele unui crew alături de care a adus pe scenele din ţară nume ca: The Sugarhill Gang, Promoe, DJ Rafik sau Afu-Ra şi a format primul label independent de Hip-Hop de la noi (Hades Records).
A împărţit scena, în timp, cu DJ Premier, Grand Wizzard Theodore, Rob Swift, Wu-Tang Killa Beez sau Phi Life Cypher; a iniţiat colaborarea numită Turntable Science, în 2004 şi şi-a lansat primul album „Ain’t Fast Food Music” în 2011.
Iar dacă adăugăm şi prezenţa la DMC Championship, în acelaşi an, unde a luat locul 1 în preferinţele publicului; faptul că în 2013 a devenit World Finalist la Red Bull ThreeStyle şi că în prezent predă mixing şi turntablism în cadrul Artskul, putem spune despre Undoo că este, probabil, cel mai complet scratcher şi turntablist român pe care îl poţi avea în faţa, la un gig.

 
De găsit, îl găsiţi pe: www.djundoo.ro x www.facebook.com/djundoo x www.youtube.com/djundoo
 
Despre Bully:
 
DJ Bully este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ români, personaj ce a reuşit să creeze o legătură între scena românească underground şi cea mainstream. Şi-a început activitatea în anul 2000 mixând diferite stiluri, de la smooth funk & breaks şi oldschool hip-hop la drum&bass şi breakbeat, toate acestea fiind completate de impresionante demonstraţii artistice în folosirea platanelor.
De-a lungul activităţii sale a fost prezent pe scene alături de artişti internaţionali
precum Adam Freeland, DJ Qbert, Deekline, The Freestylers, Patrice, Dreadzone, Andy Smith, DJ MK (Roots Manuva), General Levy, Killa Kella, JFB (UK DMC Champion ’07) sau
Sub Focus.
Din 2002 până în prezent a reprezentat alegerea perfectă pentru asigurarea fondului
muzical la evenimentele de sport extrem din România. Indiferent de anotimp, Bully a reuşit să "pompeze" riderii la limite extreme în cadrul unor evenimente memorabile, printre care putem enumera: Red Bull Flugtag, Red Bull Freakstyle, Burn Bowl Rockers, Burn X Casino, Burn Photo Raid, Mountain Dew CitySlide, Mountain Dew UrbanFest, Sprite Aggresive Inline Tour, Freeride Camps & Jib Contests şi multe alte evenimente de snowboard, skate & BMX.
 
Bully e cel mai activ pe: www.djbully.ro x www.mixcloud.com/djbullyro
 
RSVP: www.facebook.com/events/676171295737102

Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Accesul în OtherSide – prin Expirat
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: