Bordea & Vancica, pe 28 ianuariela Hard Rock Cafe

Serile de stand up comedy continua la Hard Rock Cafe cu vedete de prima mana: BORDEA si VANCICA, doua staruri ce fac senzatie pe platourile TV, vin in premiera la Hard Rock Cafe pe 28 ianuarie, pentru o repriza de umor molipsitor.
 
Hazliu si imprevizibil, „pacatosul” Catalin BORDEA, este o piesa de baza in cadrul echipei emisiunii „Un show pacatos.” De formatie actor, BORDEA si-a descoperit veleitatile de comediant in urma cu 10 ani si se manifesta cu placere in acest segment, din pasiune pentru libertatea de exprimare si caracterul spontan al genului.
 
Adrian VANCICA a devenit foarte cunoscut gratie personajului  Celentano din serialul romanesc de comedie Las Fierbinti. Registrul interpretativ al actorului este insa mult mai amplu mergand de la aparitiile pe scena teatrului Nottara pana la roluri in filme de lung metraj precum „Hartia va fi albastra” sau „Amintiri din epoca de aur”.
 
Cei doi super eroi ai comediei vin pe 28 ianuarie in Hard Rock Cafe inarmati cu cele mai tari sketch-uri si cele mai hazoase replici. Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe si online pe www.iabilet.ro, la pretul de 50 lei (in fata scenei) si 35 lei (in sala).
 
Spectacol recomandat persoanelor cu varsta de peste 18 ani. 

0 comentarii: