Urma la Gala Persoanelor cu Dizabilitati - 21 decembrie



Membrii trupei Urma au ales să fie voluntari ai promovării egalității la Gala Persoanelor cu Dizabilități. Urma va putea fi urmărită în cadrul evenimentului pe TVR1, sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 17:00.
 
Suntem onorați să fim aici, printre oameni care sunt mai presus de noi prin ceea ce fac și care dau dovadă de atâta determinare și tărie de caracter” a spus Mani Gutău, solistul Urma.
 
Urma și-a început călătoria artistică în urmă cu 10 ani, în 2003, iar un an mai tarziu a lansat primul său album, Nomad Rhymes. Urma înseamnă: Mani Gutău (voce și chitară), Jimmy Cserkesz (chitară), Luis Palomino (saxofon și flaut), Dominic Csergö (tobe), Sorin Erhan (bas), Sebastian Burneci (trompetă) și Ati de Chile (percuție).
 
Formația de rock alternativ a avut de-a lungul anilor turnee în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Statele Unite, și a avut patru materiale discografice, iar la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an a lansat cel de-al patrulea album, “Lost End Found”. Discul apare într-un format de excepție, un jurnal fotografic de 120 de pagini conținând imagini inedite surprinse de fotograful trupei, Radu Dumitrescu, ce a însoţit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul călătoriei muzicale intitulate "LOST END FOUND". Materialul este unul angajat social și promovează patrimoniul cultural din România.
 
La Gala Persoanelor cu Dizabilități Urma interpretează două dintre piesele incluse pe ultimul album: “Terminus” și “All Wrong”.

0 comentarii: