Studio Martin pres. Timo Maas

Studio Martin pres Timo Maas w/ Pagal – 14 decembrie 2013

2013 a fost un an extrem de productiv pentru Timo Maas. În ultimele luni, legendarul DJ german a reușit să-și lanseze un nou album, intitulat “Lifer”, în colaborare cu mai mulți artiști cunoscuți printre care se numără și Brian Molko (Placebo), James Lavelle (U.N.K.L.E) și solista Katie Cruel, a sărbătorit 10 ani de rezidențiat la DC10 Ibiza, a adus noi artiști la propriul său brand Rockets & Ponies și a contribuind semnificativ și la lansarea celui de-al 100-lea release al label-ului Cooon.
La 17 ani, DJ-ul german și-a cumpărat primul turntable, iar în 1982 mixa deja la petrecerea unui prieten. La începuturile anilor ’90, Timo a fost membru activ al zonei rave, însă adevăratul sau succes s-a lasat așteptat înca un deceniu: piesa “To Get Down”, mai apoi colaborarea cu frontmanul Placebo, Brian Molko, pentru “First Day”, l-a propulsat în topul DJ-ilor din întreaga ume.
Timo Maas, supranumit și The Maasmeister, revine pe 14 decembrie 2013 la Studio Martin cu sound-uri proaspete de groove și trip techno cu beat-uri de deep și downtempo.

◈ TIMO MAAS ◈
www.timomaas.com
www.facebook.com/timomaasfans

◈ PAGAL ◈
www.residentadvisor.net/dj/pagal
www.djpagal.ro

Tickets: 20 RON până în ora 00:00, 30 RON după ora 00:00
Pentru REZERVĂRI: ☏ +40733MARTIN

0 comentarii: