Revelion Expirat 1986

REVELION EXPIRAT 1986
Revelionul tineresc cu muzică uşoară, activități recreaționale și băuturi străineze
 
1986 - Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni, Cernobîl-ul exploda, câteva cutremure mișcau de pe poziții bibelourile cu pescarul beat, din vitrinele și bibliotecile oricărui tovarăş responsabil, Uzina Auto Pitești începea producția modelului 1410 Sport iar undeva, prin „laboratoarele" CC-ului, Doamna Doctor Inginer Chimist Petrolist, Elena Ceaușescu experimenta... „esperimente”. Iar înainte de toate, pe 31 decembrie, proletaru' cu mic cu mare se adunau prin fața televizoarelor Telecolor (sau Sirius, după buget) pentru programul de Revelion, glumele lui Arșinel, șlagărele lui Cotabiță și ale Mirabelei Dauer și cuvântarea Prim-Conducătorului de Neam. 
 
Una peste alta, ’86 pare-se că a fost un an bun, așa că ne-am gândit să „dăm o cheie” mașinii timpului (aia de lângă garderobă, cum te duci spre baie) și să te invităm marți, 31 decembrie la un Revelion Expirat 1986! 
 
Scoate ţinuta „de ocazie” – paietele şi evazeurile, taioarele şi rochiile de seară de la naftalină, pune-ţi cartela de rație în buzunarul de la piept, ia-ți pachetul de Kent „de doctor” cu tine și coboară în spațiul din Brezoianu 4!
 
Noi dăm programul de revelion la televizor COLOR, lucrăm cu șlagăre la două magnetofoane mânuite de disc-jockey: Matei, în Expirat și Ioan, în Cealaltă Parte, întindem fețele de masă „de ocazie” și aranjăm platouaşele cu bunătăţi. Servim și cea mai bună șampanie Zarea, suc de import la pahar, vin de ţară şi câteva portocale sau bomboane Cip pentru cei mici.
 
Se intră pe cartelă, pe care ţi-o faci rost „pe sub tejghea” la preţul de 200 de lei - cu loc la masă sau 170 de lei – în picioare.
 
Bilete şi informaţii la 0726.804.142 – în schimbul doi, de la ora 14:00 încolo. Biletele nu se rezervă telefonic, se dau în ordinea sosirii. Locuri limitate.
 
Surpriză! Tombolă cu premii! Păstrează biletul de intrare în discotecă, iar la ora 1 noaptea uită-te pe ecranele din jurul tău! Dacă numerele afișate se regăsesc pe tichetul tău poţi să pleci acasă cu o pereche de white-jeans de import (sau echivalentul, la preţul din „Shop”, în shot-uri).
 
Programul:
21:30 - Începerea transmisiunilor
22:30 - VARIETĂȚI (cu Matei și Ioan)
23:45 - Întreruperea curentului electric
00:00 - Țară scumpă, la mulți ani! (recitarea imnului)
00:15 - Cuvânt de la Prim-Secretarul Partidului
00:20 - VARIETĂȚI MUZICALE
 
Meniul: http://tiny.cc/meniurevelion1986

0 comentarii: