Puzzle: Epilog 2013 - concert Alina Manole



Alina Manole nu e un star...e o stare. O stare pe care o simt cei care au simtit pasiune, iubire, indragostire, pentru cei suficient de sinceri cu ei insisi incat sa aiba cel putin un adevar de ascuns. Muzica  Alinei nu se incadreaza intr-un stil anume. La un moment dat a purtat eticheta folk-jazz. Apoi a devenit, prin ecourile care au insotit fiecare aparitie pe scena, “stilul Alina Manole”. Aceasta artista este unica in Romania prin ceea ce ofera publicului, si doar lui, in concertele live. Cei care vin la spectacolele “fetei cu Luna Patrata” stiu deja ca nicio aparitie scenica nu este la fel, ca nimic nu te pregateste pentru ceea ce vei simti, ca ascultator, pentru vindecarea de dupa.
Alina Manole se recomanda: “Sunt o pacatoasa” asumandu-si adevarurile pe care majoritatea nu si-o poate asuma din cauza conventiilor, casatoriei, lumii. Despre lucrurile acestea canta si marturiseste, cu zambet de fiecare data...zambet-pansament.
 
Epilogul muzical al lui 2013 o va readuce pe scena alaturi de cativa dintre artistii alaturi de care canta in mod obisnuit: Raul Kusak - unul dintre pianistii stralucitori din jazz-ul romanesc, Dan Nicolau – trompetist de exceptie, Ovidiu Condrea – tobosar cu precizie si balans.
Alina va ramane in ipostaza de chitarist si mesager al iubirilor reale, al amantilor, al povestilor interzise, cu umorul sau accentele grave ale textelor pe care le scrie, cu incapatanare, in limba romana.
 
Fragmente muzicale:
Fix in seara asta: http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs
Tu taci: http://www.youtube.com/watch?v=TGNdrmJqQyc
 
Concertul de final de an pe care Alina Manole il sustine cu regularitate de cativa ani incoace aduce spectatorului cateva exclusivitati de sezon: cantecele de iarna (aflate pe albumul “Cu drag”), cantecele noi care s-au lansat, rand pe rand, in aparitiile anului 2013, cadourile pe care fiecare dintre cei prezenti la seara de concert le va primi o data cu biletul de intrare, si – in cazul “epilogului” de 2013 - un invitat muzical. Marius Matache este artist, blogger, doctor in chimie si un entuziast cand vine vorba de promovarea evenimentelor folk (prin Forevefolk.com) si jazz (prin Jazzculture.ro). Anul acesta si-a lansat primul album cu care a calatorit in 22 de orase din Romania si acest efort de artist independent trebuie “sanctionat” public la final de an.
 
Seara de 16 decembrie va fi speciala. O parte dintre voi o stiti. O puteti considera cadou de sarbatori sau cel mai frumos mod prin care puteti trage linia iubirilor voastre din 2013.
Va asteptam!
 
Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Intrare: 30 de lei

0 comentarii: