Olmeca prezintă: A.SKILLZ in Expirat Otherside

Olmeca prezintă: A.SKILLZ @ OTHERSIDE
Sâmbătă, 14 decembrie

 
Fără prea multă vorbă, îl ştiţi toţi deja, e poate cel mai „greu” DJ de Funk, Hip-Hop şi Breaks din lume, iar sâmbătă pe 14 decembrie coboară de pe scenele de festival la un pupitru ceva mai aproape de voi, în OtherSide.
 
Ladies and gentlemen, the one and only... A.SKILLZ!
 
Acum că am făcut prezentările cum se cuvine, vă aducem la cunoştinţă că pe lângă A.Skillz mai dau cu başi şi break-uri în voi: BULLY şi băieţii Electrocord: NOTSOCOMMONDJ şi THE BASSTARD şi că actuala „ieşire” electronică este prezentată de Olmeca.
 
Totul se întâmplă în OtherSide, pe strada Brezoianu nr.4, iar intrarea se face prin Expirat.
 
IMPORTANT! Accesul – începând cu ora 22:00, în limita capacităţii OtherSide: 150 persoane. Pentru a fi siguri de prezenţa la eveniment, vă recomandăm să veniţi devreme.
 
Despre A.Skillz:
 
„Adam is one of the country’s funkiest beatmeisters.” – Cam aşa se poate rezuma într-o singură frază cariera în permanentă ascensiune a lui A.Skillz. Din 2003 până în prezent, Adam şi-a construit un renume ca producer „feroce” şi DJ extrem de carismatic, cu o dexteritate la platane de invidiat, ce l-a propulsat direct în mijlocul scenei internaţionale şi în fruntea „lanţului trofic” al DJ-ilor de Funk, Hip-Hop şi Breaks din toată lumea.
 
Stilul unic de scratch şi mixat i-a adus slot-uri prime-time la seri de profil ca FabricLive, Spectrum, Chew The Fat, Supercharged, The Boutique sau Sugarbeat, booking-uri gigant ca The Hit Factory (New York), WMC (Miami) sau Field Day (Sydney) şi prezenţe pe line-up la toate festivalurile şi evenimentele muzicale majore din Europa şi nu numai: de la ADE la Big Chill, de la Global Gathering la Glastonbury, de la Bestival la Snowbombing şi multe altele.
 
Cu o colecţie imensă de remix-uri, edit-uri sau mash-up-uri lansate sau auzite în exclusivitate în seturile sale, A.Skillz se califică probabil ca fiind unul dintre cei mai activi producători britanici. Piesele sale fac de obicei înconjurul lumii, fie că e vorba de track-uri şi rearanjamente ca: „Strawberry Fields”, „California Soul”, „Come Together”, „Cold As Ice”, „Another One Bites The Dust” sau edit-ul care a aruncat festivalurile de anul ăsta în aer: „Dub Be Good To Me”, fie că e vorba de producţii muzicale pentru brand-uri ca: Channel 4, Renault sau Sony PlayStation.
 
Vă mai spunem despre el că este semnat la Finger Lickin’ şi se ocupă de propriul label: Jam City, că a avut suficiente ocazii să se împrietenească cu toţi oamenii de prin studiourile BBC Radio 1, că, odată. i-a batut pe Basement Jaxx, Mylo şi Scratch Perverts într-o competiţie „Best Minimix”. Că lucrează la următorul album şi că după mai bine de 10 ani de activitate continuă să lase publicul din toată lumea cu gura căscată prin prezenţele sale la pupitru, prin selecţiile sale inconfundabile şi prin skill-urile imbatabile la mixer. Iar ascensiunea sa ca artist continuă.
 
www.facebook.com/officialaskillz x www.soundcloud.com/a-skillz
 
Un eveniment susţinut de Electrocord: www.facebook.com/electrocord
 
RSVP: www.facebook.com/events/1394267844149890
 
Ora: 22:00
Accesul prin Expirat.
Intrare: 25 lei (10 lei – un shot inclus la intrarea în Expirat + 15 lei la intrarea în OtherSide)
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: