Expirat: Concert Space Needle - 18 decembrie

ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 18 decembrie – Concert: SPACE NEEDLE – Official video release


Am ajuns la ultima Alternativa din an, o ediţie la care facem cunoştinţă cu o trupă newcomer, formată din muzicieni... deloc „noi” sau nefamiliarizaţi cu scenele.

Ne vedem miercuri pe 18 decembrie în Expirat, cu SPACE NEEDLE, pentru un live Grunge ca-n Seattle şi, cu ocazia asta, pentru lansarea oficială a primului videoclip al trupei, la piesa „What Do You Mean”.

După concert: ca de obicei, selecţii Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, acordate la ce se întâmplă pe scenă, de la Ştefan.

Coordonatele, pentru ultima oară până la mijlocul lui ianuarie: strada Brezoianu nr.4, după ora 22:00.

Despre Space Needle:

Space Needle a început ca proiect solo al lui Alex Purje, pe care unii dintre voi îl știți probabil din alte trupe ca Rain District, Redrum sau Nociv. În timp alte elemente au început, natural, să se lege între ele… și din dragoste pentru muzică, în special pentru muzica Grunge, s-a conturat Space Needle, ca trupă. A început cu o voce și o chitară... cu o poveste. Acum sunt patru.

Alex Purje – voce şi chitară, Nicolae Aramă - chitară, care cu stilul unic îl completează atât de frumos pe Purje, Ati de Chile - tobe, căruia îi puteţi vedea în sfârşit latura de rocker și partea cea mai frumoasă a trupei, Călina Maria Curticăpean - bas.

Pâna acum s-au ţinut ocupaţi cu: „What Do You Mean”www.soundcloud.com/spaceneedlemusic/space-needle-what-do-you-mean, piesă care primeşte şi o lansare oficială de videoclip pe 18 decembrie în Expirat; „White Cow”www.soundcloud.com/spaceneedlemusic/space-needle-white-cow, piesă apărută pe coloana sonoră a filmului „Fright Night II – New Blood”; sau „Lighten Your Hearts” - www.soundcloud.com/spaceneedlemusic/lighten-your-hearts-space, piesă inspirată și dedicată producției americane „Hatfield's & McCoys”.
La începutul anului viitor se lansează și primul album Space Needle, care va conține 8 piese și câteva bonus track-uri. Până atunci:

www.soundcloud.com/spaceneedlemusic x www.facebook.com/spaceneedlemusic x www.twitter.com/spaceneedlemus

RSVP: www.facebook.com/events/401580226641061

Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: