Colectiv: Lansare Sensor - U.S.B. – the ultimate connection în cel mai nou album

La patru ani de la lansarea “Best, Unreleased”, Sensor revine cu un nou album produs de Kult Studio Records - U.S.B. - în cadrul unui show inedit ce va avea loc sâmbătă, 7 Decembrie, în cel mai fresh spațiu cultural bucureștean , Colectiv .

U.S.B. este al patrulea album al trupei cu o carieră de 14 ani în spate, 14 ani în care Sensor s-au metamorfozat constant în materie de viziune artistică, impresionând negreșit prin talent și inovație – de la eclecticul, unicul show de percuție și dans contemporan Sakadat până la cele mai recente proiecte de dance-electronica, definitorii la momentul de față pentru fenomenul Sensor. Tocmai această metamorfozare, esențială pentru Sensor, stă la baza conceptului Urban Symphonik Beats produs de Paul Ilea (compozitor și producător), liderul trupei și „arhitectul” din spatele acestui album revoluționar - ideea de experiment și de libertate în spațiul muzical, de curaj, în definitiv, de a afirma că nu există convenții decât dacă sunt urmate. Sensor au o siguranța care nu este deloc surprinzătoare având în vedere backgroundul academic al membrilor trupei - Paul Ilea (producer, keyboards, percussion), Sasha Negara (percussion, sound FX) și Cristian Melak (percussion), mixat cu cele mai în voga trenduri în materie de sound, dând astfel naștere unui produs sofisticat, vibrant, cu totul neobișnuit în peisajul muzical din Romania și de... oriunde.

Așadar, ridicând în mod firesc ștacheta în aria experimentală, Sensor au colaborat pentru cele 12 piese de pe album cu voci „trademark” precum unica și inconfundabila Mara, Lora - una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului și Mc Tina - cel mai prolifc MC de DNB de la noi, aflată la prima ei colaborare cu Sensor.

Curioși de rezultat? Dacă da, sunteți așteptați la show-ul de lansare cu totul special avându-i ca invitați pe scena pe toți cei care au colaborat la realizarea acestui album, acompaniați vizual de Andrei Gheorghe (DiudFilm), cel care a regizat impresionantul videoclip „You Give” (http://www.youtube.com/watch?v=480lsUTMVHM ), primul single extras de pe albumul Urban Symphonik Beats.

Show-ul va fi precedat de un performance special creat de renumitele coregrafe Ioana Marchidan, Ioana Macarie și Judith State, colaboratoare in show-urile Sensor de mare anvergura, act care va incerca să redea spectatorilor o doza din atmosfera și atitudinea Sakadat.

Opening act-ul va fi sustinut de energica trupa post-punk/electro DEKADENS - aflata in plină ascensiune pe plan intern și international.

Pret bilet: 20 lei
https://www.facebook.com/events/184746165050362/

0 comentarii: