Alternosfera lanseaza un nou single

Cu doar doua zile inainte de concertul aniversar ALTERNOSFERA pe care trupa il va sustine in Clubul Colectiv din Bucuresti, formatia din Republica Moldova lanseaza un nou single - „Epizodia”.

Piesa – centrul de greutate al tripticului conceptual cu acelasi nume - face parte din albumul „Epizodia” ce a fost lansat in primavara, de Ziua Internationala PI (03.14.2013)

Pentru fanii Alternosfera, „Epizodia” nu este o piesa noua, caci single-ul a fost inclus atat in playlistul Alternosfera din turneul national „Epizodia Tour” cat si in restul concertelor pe care trupa le-a sustinut pe parcursul acestui an (40 la numar).

Single-ul „Epizodia” se poate asculta pe pagina de soundcloud a trupei, la adresa https://soundcloud.com/alternosfera/epizodia

De pe albumul „Epizodia” au fost déjà extrase pe single piesele „Singuratate” si „Nepoata lui Gagarin”.
Albumul „Epizodia” (lansat in martie 2013) si albumul „Virgula” (lansat in octombrie 2012) fac parte din tripticul conceptual al formatiei Alternosfera, numit chiar Epizodia. „Virgula” reprezinta miezul tripticului, iar „Epizodia” reprezinta intregul din irational.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π).
Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul Epizodia isi propune sa devina inseparabil de Alternosfera si universul sau: publicul.

Alternosfera inseamna: Marcel Bostan (voce, clape), Marin Nicoară (chitară, clape), Serghei Aladin, (chitară, clape), Victor Cosparmac (bass) şi Anatolie Pugaci (tobe).

www.alternosfera.com | www.facebook.com/alternosfera | http://www.youtube.com/AlternosferaOfficial

0 comentarii: