Ultimul Guerrilive al anului cu Ada Milea & invitatii sai

23 dec: Ultimul Guerrilive al anului: semn de sanatate culturala cu Ada Milea & invitatii sai, la Radio Guerrilla
* Ascultati, cumparati bilete la concerte și validați cealalta muzica de la noi
Luni, 23 decembrie, de la 6 seara, Radio Guerrilla prezinta ultimul Guerrilive al anului 2013, cu Ada Milea & invitatii sai – Anca Hanu, Bobo Burlaceanu & Cristi Rigman.

Sa te apuci sa ridiculizezi in versuri toata pleiada de apucaturi-turbate-de-sfarsit-de-an e un semn de sanatate culturala, ceea ce o sa descoperiti si voi luni seara la Guerrilive Radio Session”, spune Bogdan Serban, realizatorul emisiunii.

Despre Ada Milea
Este actrita.
A lucrat cu Cirque de Soleil (Canada) 2 luni din trei ani.
A realizat coloana sonora a unor spectacole din diferite teatre.
A obtinut „Premiul special al juriului” la Festivalul Internațional de Teatru de la Piatra-Neamț pentru muzica din „Eu, cand vreau să fluier, fluier”, regia Th. Cristian Popescu; „Premiul special al juriului” la Festivalul HUMORROR pentru muzica spectacolului „Trilogie belgradeană” de Biljana Srbljanović, regia Theodor Cristian Popescu; „Premiul criticii” la Gala UNITER 2006; „Premiul special pentru muzica de teatru” la Gala UNITER 2008.


Despre Guerrilive
Emisiunea Guerrilive Radio Session are loc in fiece luni, de la 6 seara, la Radio Guerrilla (audio – www.eliberadio.ro si video – www.fb.com/radio.guerrilla)
 

Despre Bogdan Serban Introspect, articulat, decibeli, dictie, entuziast, trupa, elocinta, playlist, oral, reactiune, transparent, revoltat, coleric, cultura, improvizatie, insolent, hedonist, tumultos, vocal, jingle, independent, blank, blasfemic, concupiscent, agasant, progresist, bucla, firesc, scrupulos, recalcitrant, obscurantist, prodig, ... restul e radio.

Despre Radio Guerrilla
Mintile deschise deschid minti. Mintile deschise deschid minti, care deschid minti, care deschid minti, care deschid minti samd. Exista in viata fiecarui cetatean cu scaun la cap un deschizator de minte, un om, o intamplare, o poezie, o situatie, un prieten, un parinte, o trupa, un refren, un bunic, un profesor, o melodie, un film, o carte, samd, care l-a facut sa inceapa sa-si puna intrebari sau i-a potentat aceasta calitate, care a inceput sa-i limpezeasca orizontul, care, poate l-a facut sa aleaga un anumit drum in viata pe care merge si in prezent. Ceea ce am facut noi in ultimii 9 ani a contribuit cu siguranta la deschiderea mintilor ascultatorilor. Radio Guerrilla. Deschide minti din 2004.

0 comentarii: