Studio Martin pres. Boris Werner - 23 noiembrie

STUDIO MARTIN
Sat, 23 noiembrie 2013
Studio Martin pres Boris Werner w/ Negru & Kido

FB event: https://www.facebook.com/events/619434131432947/

Caristmaticul Boris Werner a avut parte de o ascensiune fantastică de-a lungul celor 13 ani de carieră, artistul olandez, stabilit în Amsterdam, a mixat încă din anul 2000 în mai toate cluburile importante din Olanda, bifând și unele dintre cele mai cunoscute festivauri din lume printre care Club 11, Studio 80, Rex, Voltt, 5 days Off, Tenax, Panorama Bar, T/bar, Sonar, Awakenings, Welcome To The Future, Sonne Mond Sterne, WMC, Trouw, ADE - Amsterdam Dance Event și Lowlands.
Debutul în muzica electronică a avut loc în urmă cu 11 ani, în 2002, când Boris a fost invitat să se ocupe de evenimentele marca MONO. Din acel moment, DJ-ul olandez a devenit rapid o figură cunoscută în viața de noapte din Amsterdam. A mixat la mai multe petreceri rave ilegale acestea fiind mai numeroase decât cele obișnuite organizate în cluburi, parcuri și tuneluri. Astfel, Boris a căpătat cât mai multă experiență de la o ocazie la alta și a făcut primul pas în producția de studio cu partenerul său Lauhaus.

Deci, dacă ești curios să asculți muzica celui care este considerat “copilul teribil” al muzicii electronice din orașul coffee shop-urilor, atunci alătură-te petrecerii de la Studio Martin, sâmbătă, 23 noiembrie 2013, unde Boris Werner va împărți pupitrul cu Negru și cu Kido.

Boris Werner
www.facebook.com/djboriswerner
soundcloud.com/boriswerner

Negru
www.facebook.com/negrutata

Kido
www.facebook.com/djkido.info

Pentru REZERVĂRI sunați la:
☏ +40 733 MARTIN

0 comentarii: