Puzzle Cafe: Concert Kumm - 22 noiembrie

KUMM...sa nu spui nimanui
22 noiembrie, ora 22:00
Bucuresti, Puzzle Cafe-Bistro & Live Events

Puzzle Cafe-Bistro & Live Events prezinta un nou concert KUMM - Sa nu spui nimanui - vineri, 22 noiembrie! Concertul se va desfasura in cadrul noptilor “Playlist de Logout” cu Irina&Alex de la Guerrilla Logout!
Infiintata la Cluj cu 15 ani in urma, trupa Kumm este una din prezentele cele mai longevive si inventive din peisajul muzicii alternative din Romania. Kumm este o trupa in vesnica miscare dar cu elemente clar distinctive, cum ar fi atmosfera melancolic-visatoare, intrerupta pe alocuri de explozii pure de rock cu nuante de punk sau noise, care se regaseste pe toate albumele trupei. Fiecare „gig” este o intalnire unica cu un public unic intr-o atmosfera ce nu se va mai repeta niciodata - de unde si placerea de a improviza si de a „o lua razna” cateodata, care este elementul favorit al unei parti a publicului Kumm. In primavara aceasta Kumm a finalizat inregistrarile pentru cel de-al saselea album de studio si a lansat deja primul single „Sa nu spui nimanui”care poate fi vazut aici :


Componenta trupei este: Eugen Nutescu (Oigan) – voce, chitara; Iordache – saxofon, flaut; Kovacs Andras – clape, Utu Pascu – bas, John Ciurea – tobe. Invitat special : Ana Cristina Leonte - voce, vioara

Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari/

0 comentarii: