Puzzle Cafe: Concert Compania 7

In clubul Puzzle din Bucuresti se intampla evenimente frumoase cu oameni si mai frumosi. Iar daca o parte dintre ei au motive suplimentare de sarbatorit intr-o seara de sambata, in afara faptului ca e final de saptamana si trebuie scos stressul afara, atunci venim si noi cu supliment de energie...muzicala!
Pentru noaptea Sfantului Andrei Puzzle se pregateste cu farmece de dragoste, cu ceva vraji bahice de alungat strigoii, cu muzica live a Companiei 7 si cu surprize pentru cei care isi serbeaza onomastica! Pachet complet pentru cei care vor confortul unei nopti minunate, de povestit intreaga saptamana!

Cat despre cei care vor face live invitatia la dans...atentie, s-ar putea sa provoace dependenta!
Compania 7 este o trupa tanara si minunata cand vine vorba de muzica!
Intr-o lume in care playback-ul este inca la putere dar in care se pare ca live-ul isi recastiga usor, usor drepturile; intr-o lume in care conteaza mai mult cat de dezbracat esti pe scena decat ceea ce scoti pe gura, Compania 7 e ...Altceva!
O trupa care ignora elementele negative din ceea ce numim “ industrie muzicala “. Si nu, Compania 7 nu canta piesele altora asa cum le stiti, le canta asa cum le simt, le transforma prin experienta muzicala, inima si ...public!
Doi dintre membrii trupei au facut parte din show-ul de televiziune “Vocea Romaniei” si au ridicat tara in picioare: Marcel Lovin si Cristina Karamarcu! Andrei, Mihai si Sorin (sau “Rechinu'”, “Mitza” si “Cocos”) sunt ceilalti trei componenti ai trupei, care dau contur si ritm muzicii, in cadrul unui spectacol care nu e niciodata la fel.
Iata si o mostra muzicala:
Medley: http://www.youtube.com/watch?v=j0Dvbjikl8s

Intre reprizele de muzica live, platanele vor fi incinse de DJ Freddy cu ritmurile celor mai noi si mai bune bune hituri internationale si romanesti!

Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Acces pe baza de bilet: 20 de lei

0 comentarii: