Koko and The Ghosts la Zilele Filmului Croat

Considerat un succes zdrobitor de box-office în Croația, lungmetrajul lui Daniel Kušan, Koko and the ghosts este un minunat film de aventuri pentru întreaga familie, care va fi prezentat și la București în cadrul Zilelor Filmului Croat, sâmbătă, 30 noiembrie, ora 10.30, la Cinema Elvira Popescu.
Filmul va fi subtitrat în limba română și în limba engleză.


La scurtă vreme după ce familia lui Koko (Antonio Parac), un băiat de 12 ani, se mută într-un apartament din Zagreb, încep să se întâmple lucruri bizare și toată lumea crede că locuința este bântuită, poate chiar de fostul proprietar mort în circumstanțe misterioase. Koko va afla adevărul despre casa familiei lui atunci când va pleca în căutarea surorii dispărute.

Koko and the ghosts a câștigat patru premii la Pula Film Festival 2011: Premiul Publicului, premiul pentru Cea mai bună coloană sonoră, premiul pentru Cel mai bun montaj și premiul pentru Cel mai bun debut în cadrul festivalului.

Koko and the ghosts este inspirat dintr-o poveste scrisă de tatăl regizorului, Ivan Kušan, care a fost și co-scenarist al filmului.

Zilele Filmului Croat este un eveniment organizat de către Ambasada Croației la București în parteneriat cu Institutului Francez din București, cu sprijinul Comisiei Europene.

Parteneri media: Zile și Nopți, Cațavencii, Cinemagia, Filmreporter, Cooperativa Urbana, Urban Things, CinemaRx.

<iframe width="420" height="236" src="//www.youtube.com/embed/hg9Z75WdOqc?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

0 comentarii: