Gala Stele Romanesti - Ovidiu Lipan Tandarica

Lunea viitoare, 18 noiembrie, începând cu ora 19:30 are loc la World Trade Center București prima ediție a Galei anuale „Stele Românești” ce îl va avea drept sărbătorit, la împlinirea a 50 de ani de activitate artistică, pe Ovidiu Lipan-Țăndărică. Gala, ce are durata de aproximativ 90 de minute, va combina momente muzicale live, montaje audio-video și intervenții ale oaspeților și va fi înregistrată și transmisă de TVR la o dată ulterioară.
Dintre personalitățile ce vor lua parte la eveniment – prieteni din mediul artistic, cultural, politic sau de afaceri și colaboratori de ieri și de azi ai lui Ovidiu Lipan Țăndărică, îi aintim, printre alții, pe: Horațiu Mălăele, George Mihăiță, Cătălina Mustață, Magda Catone, Dan Chișu, Margareta Pîslaru, Florin Chilian, Ivan Patzaichin, Corina Ungureanu, Adina Buzatu, Doina Levintza, Liza Panait, Mircea Geoană.
Ieri, în sala Mexico City a World Trade Center București a avut loc conferința de presă  la care au participat Ovidiu Lipan - Țăndărică, Cristina Chiriac, director general World Trade Center București și Izabela Rudolf, producător Revolver. (fotografii în attach)

Vă reamintim că evenimentul anual Gala „Stele Românești” este axat în exclusivitate pe omagierea unor mari personalități ale României, personalități cu o impresionantă carieră pentru care o reconfirmare a valorii incontestabile, în cadru aniversar, reprezintă un gest firesc și necesar. Astfel, Gala urmăreşte să readucă în atenţia publică pe acei români de excepție care au reprezentat și reprezintă România în lume şi care au adus o contribuţie importantă  în domeniul lor de activitate. Dacă inițiativa Revolver/World Trade Center se va bucura de succes, organizatorii vor transforma Gala „Stele Românești” într-un eveniment bianual.

Evenimentul este organizat de World Trade Center Bucureşti și co-organizat și produs de Revolver.

Co-producător: TVR

Sponsori: Blue Air, Campofrio, Nissa

Cu sprijinul: Agerpres

0 comentarii: